discovery-V8' Alıntı:14 . sayfaya bak
ve 48 . sayfaya Cihan kızacak ama modifiyesiz vx 100 den daha iyi değerlere sahip, üstelik 1/3 vergi ve yakıtlakonforda aşağı kalmaz.
http://landrover.tagworldwide.com/freelander/100/freelander_100_tr_TR.php
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ohhoooo millete deprem vız geliyor herkes uykuda, ;D ;D ;D
bende yatayım bari .
ufukozkan' Alıntı:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49234.0;topicseen
RedlinE' Alıntı:ortakda var sifir aldi motor yag yakıyor bakim zamani gelmeden ilave ediyolar. 450/500 lira arasinda yakıyor dizel
bencede beş para etmez. niyet o yoneyse bir yaş yaşli alirim disco 3 alirim.
discovery-V8' Alıntı:Onur aslında FL 2 i sanada uygun bence, kamp mamp heryere gider çok ekonomik, hızlı, kronik problemleri yokmuş duyduğuma göre, satarken değerde fazla kaybetmiyor, vergisi uygun sayılır.
nkurtkaya' Alıntı:Herkese günaydın. Depremler böyle ufak ufak iyidir, daha büyükleri olmasın da.
Onur en sonunda doğruyu bulacak, benim ona taaa 7/24 kampında söylediğime gelecek. Suzuki Grand Vitara (yeni kasa) alacak rahat edecek.
Şnorkel bulunuyor, yükseltme yapılıyor, lastik-jant var, vinç takılıyor, sürekli 4X4, Low range var. Konfor var (deri ısıtmalı koltuklar, far yıkama, sun roof, A/T, 2lt 140 hp güçlü motor, konsolda ve bagajda 12 V soketleri ... Arka koltukları yatırınca çok geniş yükleme alanı... daha ne istiyorsun Onur? Yolda araba gibi, arazide keçi gibi.