7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,435,486
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bunu (GVitarayı) aylar önce bende söyledim ama, adam kimseyi dinlemiyor o yüzden ben artık o konuya fazla girmiyorum dolanan dolana kafasını bir yere çarpacak :smiley:

Yavuz haklı FL ile FL2 arasında dünya kadar fark var ikisini karıştırmamak gerekir.

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Orası öylee de zaten 20 binin altına bişi yok..

biraz daha sıkın size benim tiskoyu vereyim

kaporta, motor, şanzımanlar sıfır
arka kilit, şnorkel, offroad amortisörler, poly bush, superchips, dereceli egzantrik var

hadi pamuk eller cebe, karıma a3 alıcam...

ndoganci' Alıntı:

arka kilit, şnorkel, offroad amortisörler, poly bush, superchips, dereceli egzantrik var

Tamamdır Naci, beni üzmezsin sen. Noter işini ne zaman halledelim?

Nejat, Nacinin arabası bütçeyi aşmıyorsa bencede en güzel çözüm başka araç aramana gerek yok

ndoganci' Alıntı:

Biraz saha sıkın derken ::smiley: nekadar sıkmaları gerekiyor onuda yazsaydın, Onur la Nejata açık arttırma yapalım en fazla veren alsın senin tiskoyu ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Herkese günaydın. Depremler böyle ufak ufak iyidir, daha büyükleri olmasın da.

Onur en sonunda doğruyu bulacak, benim ona taaa 7/24 kampında söylediğime gelecek. Suzuki Grand Vitara (yeni kasa) alacak rahat edecek.
Şnorkel bulunuyor, yükseltme yapılıyor, lastik-jant var, vinç takılıyor, sürekli 4X4, Low range var. Konfor var (deri ısıtmalı koltuklar, far yıkama, sun roof, A/T, 2lt 140 hp güçlü motor, konsolda ve bagajda 12 V soketleri ... Arka koltukları yatırınca çok geniş yükleme alanı... daha ne istiyorsun Onur? Yolda araba gibi, arazide keçi gibi.

Caddeci olurum o aracı almam abi :smiley:

Açın offroadçu gençlerin önünü. Biri der FL2 biri der GV :-X

Offroad yapıcaz biz offroad Yunus Bager'den hallice.. :smiley:)

fastjunkie' Alıntı:
Caddeci olurum o aracı almam abi :smiley:

Açın offroadçu gençlerin önünü. Biri der FL2 biri der GV :-X

Offroad yapıcaz biz Yunus Bager'den hallice.. ;D

E abicim hem ucuz olacak az yakacak, vergisi az olacak, uzunyol yapacak, araziyede girecek, modifiyede olacak , bulursanız böyle bir araç banada söyleyin ondan alalım , ingiliz eskileriyle uğraşmayalım. ;)

discovery-V8' Alıntı:
E abicim hem ucuz olacak az yakacak, vergisi az olacak, uzunyol yapacak, araziyede girecek, modifiyede olacak , bulursanız böyle bir araç banada söyleyin ondan alalım , ingiliz eskileriyle uğraşmayalım. ;)

Ekonomik kullanırım + gaz
Vergisi az
uzun yol yapıyor
araziye giriyor
modifiyeye açık..

E sen bulmuşsun işte abi tisko 1 :smiley: Yanlış mıyım :smiley:)

ndoganci' Alıntı:
a3 alıcaz dedik ya :smiley:

fifty-fifty işte Naci, yarısı benden yarısı senden :smiley:

Selim'e de aynı şeyi söyledim, şimdi bana satmıyorsunuz, yarın cidden satmak istediğinde daha düşüğe tanımadığın birine gidecek, değerini bilmeyecek, hergün arkanızdan hayır dua etmeyecek birine vereceksiniz hem kendinizi hem beni üzeceksiniz. Gel şu işi ciddi ciddi konuşalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR