7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,435,419

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Nejatı ikna edemedik onur bari sen bak şu defendere kefilim diyorum ama beğenmiyorsunuz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48071.0

yunus bager' Alıntı:
O biraz zor işte önce yavuz ,nejat ,abi yadan benim dizimin dibinde biraz otur ondan sanra hallice off road yaparsın canımmm

Benim adımı yazmayı unutmuşsun :mad:

Ne kadar da olsa Onur'dan iyiyimdir ofroyt konusunda ;D ;D ;D

Onur, saat 12'yi geçti sen sağlıklı düşünemiyorsun.

Sen resimdeki gibi bir GV ile, kimse alınmasın, standart defenderin geçtiği yerden geçersin (derin kanal hariç).

Sen en iyisi senin kamyonetin 4X4 olanından al, gör ne kadar arazi şeysiymiş !

yunus bager' Alıntı:
Nejatı ikna edemedik onur bari sen bak şu defendere kefilim diyorum ama beğenmiyorsunuz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48071.0

Dur be Yunus, konuşcam onunla ilgili seninle.

nkurtkaya' Alıntı:
Onur, saat 12'yi geçti sen sağlıklı düşünemiyorsun.

Sen resimdeki gibi bir GV ile, kimse alınmasın, standart defenderin geçtiği yerden geçersin (derin kanal hariç).

Sen en iyisi senin kamyonetin 4X4 olanından al, gör ne kadar arazi şeysiymiş !

Doğrudur Nejat abi geyik yapıyorum, Ama birşey var ki kabul etmiyorsunuz, küçük araç sevmiyorum. Şimdi diyeceksin GV küçük değil. Bence küçük, senin de dediğin gibi kamyonet almış bi insanım ben bu kadar araç varken piyasada.. 21 yaşında kamyonet kullanan kaç kişi tanıyorsunuz :smiley:) Bu Arıza durumumu kabullenin artık :D
Bunun için yapabileceğim birşey yok, belki yaşım ilerledikçe zevklerim de değişir ama şu an ki zevklerim bu doğrultuda. İçime sinmeden de hiç bir aracı sırf araç olsun 4x4 olsun diye almam. Hilux'u zaten inanılmaz seviyorum, GV veya benzeri araç almak için satmam.
Keşke başından düşünebilseymişim de 4x4 ünü alsaymışım hiç bi sorunum olmazdı şu an. Şu durumda da 4x4 Hilux'ı karşılayamayız piyasalar malum. Ayıca her ne kadar sevsem de, pahalı servis+pahalı parçanın bu işte en büyük dezavantaj olduğunu öğrendim sizlerden..
Toyotanın da bu gerçeği var şimdi, sis farı 550 lira olan, her bakımda servise en az 350 400 lira ödeyeceğimi bildiğim aracı neden alayım ki..
Umarım daha iyi anlatabilmişimdir kendimi.

fastjunkie' Alıntı:
Doğrudur Nejat abi geyik yapıyorum, Ama birşey var ki kabul etmiyorsunuz, küçük araç sevmiyorum. Şimdi diyeceksin GV küçük değil. Bence küçük, senin de dediğin gibi kamyonet almış bi insanım ben bu kadar araç varken piyasada.. 21 yaşında kamyonet kullanan kaç kişi tanıyorsunuz :smiley:) Bu Arıza durumumu kabullenin artık :D

Arıza durumuna yapacak bişey yok da, GV gerçekten küçük değil. Denedin mi hiç? Ben 4 yıldır deniyorum, dış görünüş aldatıcıdır. İçi senin hi-lux kadar geniş. Kasası yok ama senin de kasaya ihtiyacın yok.

fastjunkie' Alıntı:
Bunun için yapabileceğim birşey yok, belki yaşım ilerledikçe zevklerim de değişir ama şu an ki zevklerim bu doğrultuda. İçime sinmeden de hiç bir aracı sırf araç olsun 4x4 olsun diye almam. Hilux'u zaten inanılmaz seviyorum, GV veya benzeri araç almak için satmam.
Keşke başından düşünebilseymişim de 4x4 ünü alsaymışım hiç bi sorunum olmazdı şu an. Şu durumda da 4x4 Hilux'ı karşılayamayız piyasalar malum. Ayıca her ne kadar sevsem de, pahalı servis+pahalı parçanın bu işte en büyük dezavantaj olduğunu öğrendim sizlerden..
Toyotanın da bu gerçeği var şimdi, sis farı 550 lira olan, her bakımda servise en az 350 400 lira ödeyeceğimi bildiğim aracı neden alayım ki..
Umarım daha iyi anlatabilmişimdir kendimi.

Toyota servis konusunda en uygun firmalardan biri, diğer firmalar daha fazla ücret alıyor.
Parça konusunda haklısın benim corollanın ön sol far değişti birkaç ay önce 460 lira, biraz önce Disco 1 in ön far a denk geldim internette, hemde bosh marka 123 lira ;D

Sedat bakıcam birazdan mesajlar, mesai saati bitmeden tamamlamam gereken şeyler var , dönerim sonra.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR