KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Onur aslında FL 2 i sanada uygun bence, kamp mamp heryere gider çok ekonomik, hızlı, kronik problemleri yokmuş duyduğuma göre, satarken değerde fazla kaybetmiyor, vergisi uygun sayılır.
Abi beğeniyorum onu da Cadde şeysi değil mi o
Low Range yoktu sanırım..
Disco 1 üzerine yoğunlaştım. Cumartesi falan çıkıp bi bakıcaz, bi fikir edinmek için.. Ne çıkar gün sonunda bilmiyorum. Ama şu an en mantıklısı Disco 1 gibi..
Abi beğeniyorum onu da Cadde şeysi değil mi o
Low Range yoktu sanırım..
Disco 1 üzerine yoğunlaştım. Cumartesi falan çıkıp bi bakıcaz, bi fikir edinmek için.. Ne çıkar gün sonunda bilmiyorum. Ama şu an en mantıklısı Disco 1 gibi..
FL 2 de TR var her zeminde yürüyebilir, minik disco 3 diyelim, low range var, üstelik mt lastik kullanmadan yapabilecek kadar yetekli. karnı oturmadığı sürece heryerde yürür.
FL 2 de TR var her zeminde yürüyebilir, minik disco 3 diyelim, low range var, üstelik mt lastik kullanmadan yapabilecek kadar yetekli. karnı oturmadığı sürece heryerde yürür.
Fiyatlı araç abi. Bi de parçası falan zaten pahalı olacak. Arabayı değiştirmemin bi manası kalmayacak..
Haa ama diyorsan ki Disco 1 alma oğlum ben çektim sen çekme o ayrı ))
Fiyatlı araç abi. Bi de parçası falan zaten pahalı olacak. Arabayı değiştirmemin bi manası kalmayacak..
Haa ama diyorsan ki Disco 1 alma oğlum ben çektim sen çekme o ayrı ))
Yahu ne yaptık yine Aceleci davranmıyorum. Sonra senin Pajero gibi köpek kayışıyla modifiye mi edeyim
Verdim işte kararımı, etrafımdaki herkesin dediği bana en mantıklı araç tisko 1
Yahu ne yaptık yine Aceleci davranmıyorum. Sonra senin Pajero gibi köpek kayışıyla modifiye mi edeyim
Verdim işte kararımı, etrafımdaki herkesin dediği bana en mantıklı araç tisko 1