hsbasar' Alıntı:Ben çalışıyorum, 50 gün aralıksız hemde. Son 24 günüm kaldı sonra acısını çıkartacağım ;D
ufukozkan' Alıntı:ben geldin zannettim![]()
SDC' Alıntı:Dedem sen gitmiyor musun biryerlere :
Tırtılınla birlikte bir sondaj yapın bence temel çukurlarında, ben olsam yapardım yane ;D ;D
Benim taş gibi Elizabeth'im öle yatıyor otoparkta, küstü benimle konuşmuyor :-\
fastjunkie' Alıntı:Versene bi tur atayım poligona gidecem bizim buralarda havam olur![]()
![]()
SDC' Alıntı:Gel al anahtarı, Elizabeth'de bir hava almış olur ;D
Çavuşbaşı'na götür, zorla biraz, hem sen de gerçek arazi şeysi kullanmış olursun ;D ;D
Hilux'ı da bana bırak, kuaföre gidicem ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Ee tabi karizmatik zenci arabasını gördünüz Sevtap hanım, hemen şekil.. ;D
SDC' Alıntı:Yok ayol seninki cadde şeysi diye kuaföre gitmek için kullanmak istedim ;D ;D
altug onaran' Alıntı:herkese merhaba
Volk' Alıntı:altuğ abi merhaba dün akşam kadir abiyle beraberdik port bagajı bitirip taktığını söyledi.fotolarını koyabilir misin? bitmiş halinin.önceki sayfalarda var mı bilmiyorum o kadar hızlı ilerliyorki bu sayfa günde 10-15 sayfamı gidiyor bilmiyorum
Abi darıca istambula çok daha yakınhsbasar' Alıntı:Yunus sizin oralarda bir arkadaş FJ45 toplayacakmış, belki senin yardımın olur.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11686.700
SDC' Alıntı:Dedem sen gitmiyor musun biryerlere :
Tırtılınla birlikte bir sondaj yapın bence temel çukurlarında, ben olsam yapardım yane ;D ;D
Benim taş gibi Elizabeth'im öle yatıyor otoparkta, küstü benimle konuşmuyor :-\
Sen otur oturduğun yerde bu gidişle elizabet daha çok otopark beklerSDC' Alıntı:Benim taş gibi Elizabeth'im öle yatıyor otoparkta, küstü benimle konuşmuyor :-\