7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,433,147

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Ben sarı optimayı 500 veya 550 gibi birşeye aldım Adnan abiden...

Şu anda gezenbilir indirimi ile 650 lira, tmax çift akü sistemi ile birlikte 850 ye geliyor toplam. Montaj hariç

İnci 90 ah marin 220 lira. Mutluda 300 civarı

hsbasar' Alıntı:
Şu anda gezenbilir indirimi ile 650 lira, tmax çift akü sistemi ile birlikte 850 ye geliyor toplam. Montaj hariç

İnci 90 ah marin 220 lira. Mutluda 300 civarı
tmax çift akü kitini ayrı tut. illa ki alacan onu..kurdan vs demek ben öyle aldım, ya da klasik umut balı diyelim:smiley:))))uzuuuuun süre kullanacaksan aracı optima çak geç derim.

http://www.sahibinden.com/optima_aku_sari_ba_3121_db1018_yellow_top-81WQQaXQQ7008587WQQpXQQdisplayitem?

Araçları hep sonsuza kadar kullanacağız diye alıyoruz ;D

Bu arada 90 ah Mutlu için 142+KDV fiyat var ekli bağlantıda

12 M8-MD 12/90 MARİNE MUTLU AKÜ 142,14

http://www.e-lastikci.com/main/news.asp?news_ID=21

umutcelikel' Alıntı:
....kurdan vs demek ben öyle aldım, ya da klasik umut balı diyelim:smiley:))))

Umut, şu balından bizde nasiplenelim. Bana bir Disco I veya 110 V8 alsana :smiley: sen ikisini de maks 10 bine bulursun ;)

umutcelikel' Alıntı:
tmax çift akü kitini ayrı tut. illa ki alacan onu..kurdan vs demek ben öyle aldım, ya da klasik umut balı diyelim:smiley:))))uzuuuuun süre kullanacaksan aracı optima çak geç derim.

O kadar dedim sana biraz sürtüneyim diye yapmadın ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Umut, şu balından bizde nasiplenelim. Bana bir Disco I veya 110 V8 alsana :smiley: sen ikisini de maks 10 bine bulursun ;)

Çok güzel bir 110 V8 vardı Ankarada nerdeyse 8-10 ay satışta durdu, bir ara Eren niyetlendi ama almadı.
Sonra istanbuldan biri gelip 14000 e aldı arabayı. Bizden biri alsaydı kesin 12000 e biterdi o. Şimdi arasak bulunmaz.
Bu arada Umut balını sadece kendi için kullanıyor. O şimdi BJ60 ı satsın 5000 e Unimog alır.

hsbasar' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/optima_aku_sari_ba_3121_db1018_yellow_top-81WQQaXQQ7008587WQQpXQQdisplayitem?

Araçları hep sonsuza kadar kullanacağız diye alıyoruz ;D

Bu arada 90 ah Mutlu için 142+KDV fiyat var ekli bağlantıda

12 M8-MD 12/90 MARİNE MUTLU AKÜ 142,14

http://www.e-lastikci.com/main/news.asp?news_ID=21
CCA'larına bak mutlaka. Optima 55 amper ama 90lık Mutludan çok daha fazla Cold Start değeri.

umutcelikel' Alıntı:
CCA'larına bak mutlaka. Optima 55 amper ama 90lık Mutludan çok daha fazla Cold Start değeri.

işin o kısımlarını bilmiyorum, o yüzden buralarda yazıp duruyorum ya :D

Ben kaçtım herkese iyi geceler. Sabah 6 da iş güvenliği toplantısı var gene :(

hsbasar' Alıntı:
Çok güzel bir 110 V8 vardı Ankarada nerdeyse 8-10 ay satışta durdu, bir ara Eren niyetlendi ama almadı.
Sonra istanbuldan biri gelip 14000 e aldı arabayı. Bizden biri alsaydı kesin 12000 e biterdi o. Şimdi arasak bulunmaz.
Bu arada Umut balını sadece kendi için kullanıyor. O şimdi BJ60 ı satsın 5000 e Unimog alır.
Kadir gecesinde doğmuşum, boru diil ;D ;D ;D
Kuzen Yavuza Powertrax kilit sipariş ettim ebayden benimki sorunsuz geldi diye, anında gümrüğe takıldı ;D ;D ;D ;D
BJ60'ı satayım, Erdem kardeşlere 6 silindir 302 otobüs motorlu U406 sipariş edecem...

hsbasar' Alıntı:

Bugün o V8'lerle gezdik :smiley:
Şimdi yok piyasada, bir tane var o da indire indire hala uçuk fiyat istiyor.
Umut'a havale ettim işi, o fiyat civarı alır diye tahmin ediyorum ;D

Dedimya o bal sadece sana diye.

Benim kilitte takılmıştı. Birde üstüne üstlük gümrüğü aldatmaya çalışırsanız sizi mahkemeye veririz dediler ;D

Yunus sizin oralarda bir arkadaş FJ45 toplayacakmış, belki senin yardımın olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11686.700

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri