Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
ufuk abi ve sevtap şimdi böyle bir kenar uçurum zirveye doğru yol alıyoruz önde ben çıkıyoruz çıkıyoruz toprak yol kanallar sağdan taş düşmeleri falan ben çıktım çıktım dikiz aynasından sırf toz bulutu arkadaş geliyor zannediyorum böyle bir viraj aldım artık manzara mükemmeldedim duralım foto çekelim durduk biz arabada üç kişi indik bagajdan aldık elimize içecek falan hava güzelleşti bekliyoruz serkan gelsin 1 dk,5 dk,10 dk yok tam arabaya atlıycam gidip bakayım öldü ü kaldı mı?ya siz ne biçim adamsınız selektör yaptım görmüyor musunuz kornaya bastım duy muyor musunuz?ben infiniti ses sistemini açmışım gasparyan dinliyoruz coğrafyaya uygun senin 3 kuruşluk kornanı mı duycam leyn,tozdan selektör mü gözüküyor nool du diyorum araba çekmiyor diyor o ne demek diyorum ya öekmiyor diyor altimetreden rakıma baktım ya saçmalama diyorum uludağa çıkmadık daha diyorum bu burnundan soluyor içecekleri paylaşıyoruz arabanın üzerine sanki çok insan varmış gibi ellemeyin dokunan yanar bir alan bir satan pişman yazıyoruz benim zj ile 31oo metreye çıkıyoruz.sitede bir yerde resmi vardı bulursam koyarım.abi şimdi soruyorum nası ekpedisyon aracı oluyor bu defender...dönüşteki ızdırabı ve kalma anılarını da başka bir gün yazarım