7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,634,217

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

istanbul'a döndüm dönmeden arkadaşlara mekanda buluşuyoruz dedim saat bilgisi falan verdim.mekan da kadıköy barlar sokağında bir bar.arabamı da getirin tamam falan dediler öğleden sonra saat 4 mekana gittim abi hoşgeldin falan biraz susuzluğu giderdik bana alışıklar hadi gidiyoruz dedim mi hoop maşukiye falan yol yapardım o zamanlar tabi bilmiyorlar benim plan farklı araba nerde dedim otoparka koyduk yahu soğuk bir yere gidicez hazırlandınız dimi diyorum dalga geçiyorum zannediyorlar ağustosta soğuk bir yer falan.hadi dedim çıkıyoruz şimdi datçada yaşıyan bir dostumuz var defender'ı vardı o zamanlar sende gelcen mi be diye sordum abi ne zaman yolda kaldık demez mi?

duman' Alıntı:
istanbul'a döndüm dönmeden arkadaşlara mekanda buluşuyoruz dedim saat bilgisi falan verdim.mekan da kadıköy barlar sokağında bir bar.arabamı da getirin tamam falan dediler öğleden sonra saat 4 mekana gittim abi hoşgeldin falan biraz susuzluğu giderdik bana alışıklar hadi gidiyoruz dedim mi hoop maşukiye falan yol yapardım o zamanlar tabi bilmiyorlar benim plan farklı araba nerde dedim otoparka koyduk yahu soğuk bir yere gidicez hazırlandınız dimi diyorum dalga geçiyorum zannediyorlar ağustosta soğuk bir yer falan.hadi dedim çıkıyoruz şimdi datçada yaşıyan bir dostumuz var defender'ı vardı o zamanlar sende gelcen mi be diye sordum abi ne zaman yolda kaldık demez mi?

:D :D

iyi dedim beni takip et telsiz falan yok ben kafaya koymuşum erzuruma gidicem rakım 1700 metre soğuktur diye düşünüyorum opete girdik fulle dedim serkana sen bidonu da doldur dedim bakıyorlar suratıma sen doldur kardeşim abi arazide çok mu takılcaz falan diyorlar yok be oğlum asfalttan gidicez derken uzatmayayım bir yemek molası ile hattuşaş'a kadar geldiiik

Ben gülemem sonra Yavuzcum kızar ;D ;D

Yahu Cüneyt bir anı anlatımı sırasında yarım paket sigara içtim, biraz hızlı lütfen :D :D

şimdi aradaki kısımları atlayıp arkadaşlardan ağlayanları da geçip sivastaki kaplıcaları da geçip erzurumdaki daha önce ev arkadaşım olan yavuz astsubayı gece 9'daki ziyaretimi de geçip bu 2 gün zarfında defenderi 1 kez düz yolda çekip tamirciye yetiştirdiğim bölümleri de atlayıp allahuekber dağına çıkışımızı anlatıcam

erzurum soğuk olur diye çıktım ya yola değilmiş sinirim bozuldu açtım haritayı allahuekber dağları 3100 m yazıyor işte hedefimiz orası defender ya ben yavuzla kalayım bana bu kadar yeter dedi zar zor ikna ettikten sonra şimdi isimlerini unuttuğum ve benim haritada eski isimleri olan köyden köye bir yere kadar geldik tırmanmaya başlıycaz ve hava hakkaten serinlerdi köylüleri falan geçiyorum hikaye 2550 metre ve 2555 metre arasında çünkü...

ufukozkan' Alıntı:
Adam yaratik gibi olmus Gordunmu son karelerini? Beyazlasicam diye yapmadigi kalmamisdi Simdi bembeyaz olmus isde

vitiligo diye bi cilt hastalığıydı abi onunki, etrafta da görmüşsündür. yıprata yıprata yolladılar adamı..

hastalıkla ilgili,
http://abcnews.go.com/Health/Story?id=4535420&page=2
http://i225.photobucket.com/albums/dd131/sabbaghsel/mj/stuff/vitiligo.jpg

ufuk abi ve sevtap şimdi böyle bir kenar uçurum zirveye doğru yol alıyoruz önde ben çıkıyoruz çıkıyoruz toprak yol kanallar sağdan taş düşmeleri falan ben çıktım çıktım dikiz aynasından sırf toz bulutu arkadaş geliyor zannediyorum böyle bir viraj aldım artık manzara mükemmeldedim duralım foto çekelim durduk biz arabada üç kişi indik bagajdan aldık elimize içecek falan hava güzelleşti bekliyoruz serkan gelsin 1 dk,5 dk,10 dk yok tam arabaya atlıycam gidip bakayım öldü ü kaldı mı?ya siz ne biçim adamsınız selektör yaptım görmüyor musunuz kornaya bastım duy muyor musunuz?ben infiniti ses sistemini açmışım gasparyan dinliyoruz coğrafyaya uygun senin 3 kuruşluk kornanı mı duycam leyn,tozdan selektör mü gözüküyor nool du diyorum araba çekmiyor diyor o ne demek diyorum ya öekmiyor diyor altimetreden rakıma baktım ya saçmalama diyorum uludağa çıkmadık daha diyorum bu burnundan soluyor içecekleri paylaşıyoruz arabanın üzerine sanki çok insan varmış gibi ellemeyin dokunan yanar bir alan bir satan pişman yazıyoruz benim zj ile 31oo metreye çıkıyoruz.sitede bir yerde resmi vardı bulursam koyarım.abi şimdi soruyorum nası ekpedisyon aracı oluyor bu defender...dönüşteki ızdırabı ve kalma anılarını da başka bir gün yazarım

Cüneytt uyudun mu arkadaşım, bak bekliyoruz ama hala ;D ;D

Neyse eğitici bir video izleyerek bekleyelim : kene nasıl yapışır ::smiley: zaman boşa geçmesin, Göktuğ kızıyor sonra ;D

http://videohaber.hurriyet.medianova.tv/Haber/tick_animation1

ama çalıştıramadım :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.