alpaslanepli
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Hakan günaydın....
Hakan günaydın....

HakanBastoncu' Alıntı:Günaydın Alp,
Naber dostum?
HakanBastoncu' Alıntı:Haklısın Dostum,
Fakat İ.K. çalışanıyım ve Türkiye genelinde çalışan 2000 mavi yakalı personelin maaşları.... Tamamen vicdan ve dikkat işi, inan bende görüşmeyi çok istiyorum. RRC'nin 1-2 günlük işleri var, arızadan değil benim kıl olmamdan dolayı yapılacak işler, onları bile yapamıyorum. Her cumartesi mutlaka bir sorun çıkıyor ve şirkete geliyorum :-\ Bu hafta niyetlendim Bakırköy tarafına geleyim, Otomekaniğe beraber gideriz diye sonrasında bir muhabbet yapar dağılırız. Nerdeeeeee ?
Yiğenim için Allah'tan acil şifalar dileyelim, yapabileceğim birşey olursa lütfen ara elimden geleni yaparım
Sevgiler Kardeşim.
beatrix' Alıntı:Günaydın.....,
Bu ne gürültü yaaa sabah sabah....! bir uyutmadınız gitti....![]()
;D
beatrix' Alıntı:Günaydın.....,
Bu ne gürültü yaaa sabah sabah....! bir uyutmadınız gitti....![]()
;D
figo' Alıntı:Günaydın Ergun abi baksana Alpaslan saç sakal evden kovulmuş herhalde gürültü patırtı. ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:Hakan Ergun abiyi yakalamışken lafa tut... Sevmez çünkü pek kahve muhabbetini kaçar iki dakkaya![]()
HakanBastoncu' Alıntı:Abilerimize Saygı,
Büyüklerimiz nasıl isterse... Ergun abi diye hitab ediyorum umarım bana kızmaz, üye olduğum tarihten bu zamana kadar kendisiyle en fazla 5-6 yazışmamız var. + eski üyelerin Sizin mesajlarınıza ... cevap yazıldı bölümünde tahminimce 90-100 sayıları var. Herbirine girmeye kalksalar maliye bakanlarından dayak yerler ;D Cevap yazan, okuyan, cevap veren, vermeyen herkesin canı sağolsun
Tüm dostlara iyi hafta sonları diliyorum
Polyanna Hakan Kuşum Aydın Bastoncu Doğancı
(Burada hareket başladı, sanırım Direktör denetlemeye geldi. Uzakta hazırolda bekleyen bir grup var ;D aralarına katılıyorum)