7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,634,969

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yahu arkadaş ne olacak senin bu iş durumun bilmem... 7/24 iş yerindesin bea... İstanbul'da yaşıyoruz bi görüşemedik hala yahu.. Her gün karşıya geçiyorum aslında ama sende maşallah karşınında karşısındasın :smiley:

Yeğenin iyi diyelim iyi olsun kabilinden.. Yine tedaviye başladık. Bakalım belki bu kez teşhis koyarlar diye umut ediyoruz..

Haklısın Dostum,

Fakat İ.K. çalışanıyım ve Türkiye genelinde çalışan 2000 mavi yakalı personelin maaşları.... Tamamen vicdan ve dikkat işi, inan bende görüşmeyi çok istiyorum. RRC'nin 1-2 günlük işleri var, arızadan değil benim kıl olmamdan dolayı yapılacak işler, onları bile yapamıyorum. Her cumartesi mutlaka bir sorun çıkıyor ve şirkete geliyorum :-\ Bu hafta niyetlendim Bakırköy tarafına geleyim, Otomekaniğe beraber gideriz diye sonrasında bir muhabbet yapar dağılırız. Nerdeeeeee ?

Yiğenim için Allah'tan acil şifalar dileyelim, yapabileceğim birşey olursa lütfen ara elimden geleni yaparım

Sevgiler Kardeşim.

HakanBastoncu' Alıntı:
Haklısın Dostum,

Fakat İ.K. çalışanıyım ve Türkiye genelinde çalışan 2000 mavi yakalı personelin maaşları.... Tamamen vicdan ve dikkat işi, inan bende görüşmeyi çok istiyorum. RRC'nin 1-2 günlük işleri var, arızadan değil benim kıl olmamdan dolayı yapılacak işler, onları bile yapamıyorum. Her cumartesi mutlaka bir sorun çıkıyor ve şirkete geliyorum :-\ Bu hafta niyetlendim Bakırköy tarafına geleyim, Otomekaniğe beraber gideriz diye sonrasında bir muhabbet yapar dağılırız. Nerdeeeeee ?

Yiğenim için Allah'tan acil şifalar dileyelim, yapabileceğim birşey olursa lütfen ara elimden geleni yaparım

Sevgiler Kardeşim.

Eyvallah dostum. İlk günden beri 40 yıllık ahbap gibi derdimi dert ettin farkındayım. Allah razı olsun.. Bizim gitmediğimiz yer kalmadı. Bu seferde Ümraniye araştırma hastanesi gurur meselesi yaptı biz koyarız teşhis diye. Başka hastanenin ekipleride öyle demişti vaktiyle ama işte sonuç alamamıştık.. Bir umut gidip geliyoruz işte. Bütün hafta her gün gidip geldik bu yüzden karşıya. Yine aynı şeyler ne testini yaparlarsa yapsınlar temiz çıkıyor. Bakalım haftaya daha ayrıntılı testler için kan örnekleri verdik, onların sonuçları çıkacak. Yani haftaya da hemen hergün anadolu yakası git gellerdeyim..

beatrix' Alıntı:
Günaydın.....,
Bu ne gürültü yaaa sabah sabah....! bir uyutmadınız gitti.... ;) :D ;D

Günaydın Ergun Abi,

Dükkanı açıp bir paspas yapayım dedim biraz ses çıkarmışım ;D Komşularımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :D

Saygı ve sevgilerimle

alpaslanepli' Alıntı:
Hakan Ergun abiyi yakalamışken lafa tut... Sevmez çünkü pek kahve muhabbetini kaçar iki dakkaya :smiley:

Abilerimize Saygı,

Büyüklerimiz nasıl isterse... Ergun abi diye hitab ediyorum umarım bana kızmaz, üye olduğum tarihten bu zamana kadar kendisiyle en fazla 5-6 yazışmamız var. + eski üyelerin Sizin mesajlarınıza ... cevap yazıldı bölümünde tahminimce 90-100 sayıları var. Herbirine girmeye kalksalar maliye bakanlarından dayak yerler ;D Cevap yazan, okuyan, cevap veren, vermeyen herkesin canı sağolsun :D

Tüm dostlara iyi hafta sonları diliyorum

Polyanna Hakan Kuşum Aydın Bastoncu Doğancı

(Burada hareket başladı, sanırım Direktör denetlemeye geldi. Uzakta hazırolda bekleyen bir grup var ;D aralarına katılıyorum)

HakanBastoncu' Alıntı:
Abilerimize Saygı,

Büyüklerimiz nasıl isterse... Ergun abi diye hitab ediyorum umarım bana kızmaz, üye olduğum tarihten bu zamana kadar kendisiyle en fazla 5-6 yazışmamız var. + eski üyelerin Sizin mesajlarınıza ... cevap yazıldı bölümünde tahminimce 90-100 sayıları var. Herbirine girmeye kalksalar maliye bakanlarından dayak yerler ;D Cevap yazan, okuyan, cevap veren, vermeyen herkesin canı sağolsun :D

Tüm dostlara iyi hafta sonları diliyorum

Polyanna Hakan Kuşum Aydın Bastoncu Doğancı

(Burada hareket başladı, sanırım Direktör denetlemeye geldi. Uzakta hazırolda bekleyen bir grup var ;D aralarına katılıyorum)

Hadi Allah yardımcın olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR