7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,586,309

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Benimkine de baktım "a.taşıtı" yazıyor tip "arazi" ben yırttım cipçi olmaktan ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hocam muhtemelen sizin aracın zamanında Jeep yoktu da ondan öyle yazmışlardır :p :D :D

Yok cip'in tarihi geçmişi benden bile eski o yüzden bütün arazi araçlarına cip deniyor

Laf aramızda arazide onların üstüne de bir daha araç yapılmadı ;D ;D ;D

Bütün çamur yokuş kar tartışmalarında niye kimse ufuğa çatmıyor veya çatamıyor ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Amaan hocaaam neler diyorsunuzzzz ;D ;D ;D

Doğruya doğru hadi biri çıksında benim araç çamurda karda ufuğun, göktuğun aracın dan daha iyi performans gösterir desin

hocam güzel bir kombinasyonla hazırlanmış araçlar bahsettiğiniz..

yoksa milyon tane cj var sürekli aks kesen ,kaput açık dolaşan. ;D (veya dolaşamayan)

çağlar' Alıntı:
hocam güzel bir kombinasyonla hazırlanmış araçlar bahsettiğiniz..

yoksa milyon tane cj var sürekli aks kesen ,kaput açık dolaşan. ;D

Öylede diğer markalar içinde aynı şey geçerli. Her türlü markanın en iyi hazırlanmışlarını düşünelim bu sitedeki. o zaman ne dediğim daha iyi anlaşılır.

acemi80' Alıntı:
Öylede diğer markalar içinde aynı şey geçerli. Her türlü markanın en iyi hazırlanmışlarını düşünelim bu sitedeki. o zaman ne dediğim daha iyi anlaşılır.

abi burda 2-3 tane defender var, bir iki tanede rubicon çok fena araçlar tek rakipleri unimog

acemi80' Alıntı:
Doğruya doğru hadi biri çıksında benim araç çamurda karda ufuğun, göktuğun aracın dan daha iyi performans gösterir desin
Hocam konuya fazla girmeden diyeçeğimi diyip gidecem işim var
Göktuğ ve Ufuk abiye söyle standart haliyle bi deniyelim :smiley:))))

fastjunkie' Alıntı:
Ne yanii LR Jeepten mi çalmış Defender'ı Series'i falan Bager nasıl iş buu :eek: :eek:

;D ;D ;D
Yavuz abi daha iyi anlatır ama kısaca o günlerde ingilizler buğünde olduğu gibi parça sıkıntısı ve kalitesiz üretilen Jeep lerin yerine çok üretilmiştir

Unimoglar zaten iş mankinası arazi taşıtı olmadığı için bu konunun dışında. Ama az önce söylediğim iki araca çamur ve karda rakip olalarak gözterebileceğimiz hangi araç var. Benim aklıma sadece Nacinin Defender'i geliyor ama o da bunlar kadar çamurda karda başarılımı bilmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,604
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ozknglnc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR