acemi80' Alıntı:Benimkine de baktım "a.taşıtı" yazıyor tip "arazi" ben yırttım cipçi olmaktan ;D
fastjunkie' Alıntı:Hocam muhtemelen sizin aracın zamanında Jeep yoktu da ondan öyle yazmışlardır![]()
![]()
![]()
acemi80' Alıntı:Laf aramızda arazide onların üstüne de bir daha araç yapılmadı ;D ;D ;D
Bütün çamur yokuş kar tartışmalarında niye kimse ufuğa çatmıyor veya çatamıyor ;D ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Amaan hocaaam neler diyorsunuzzzz ;D ;D ;D
çağlar' Alıntı:hocam güzel bir kombinasyonla hazırlanmış araçlar bahsettiğiniz..
yoksa milyon tane cj var sürekli aks kesen ,kaput açık dolaşan. ;D
acemi80' Alıntı:Öylede diğer markalar içinde aynı şey geçerli. Her türlü markanın en iyi hazırlanmışlarını düşünelim bu sitedeki. o zaman ne dediğim daha iyi anlaşılır.
Hocam konuya fazla girmeden diyeçeğimi diyip gidecem işim varacemi80' Alıntı:Doğruya doğru hadi biri çıksında benim araç çamurda karda ufuğun, göktuğun aracın dan daha iyi performans gösterir desin
Yavuz abi daha iyi anlatır ama kısaca o günlerde ingilizler buğünde olduğu gibi parça sıkıntısı ve kalitesiz üretilen Jeep lerin yerine çok üretilmiştirfastjunkie' Alıntı:Ne yanii LR Jeepten mi çalmış Defender'ı Series'i falan Bager nasıl iş buu![]()
;D ;D ;D
Unimogu karıştırmayalım lütfen unimog arazi aracı değil iş makinasıdırTempus' Alıntı:abi burda 2-3 tane defender var, bir iki tanede rubicon çok fena araçlar tek rakipleri unimog