7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,583,752
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hop hopp tolga benım fantazım icine etmek yok. ilk once benım arabama takılacak.
askerde komtan soforuydum 45 bın km yol yaptım tuzla 1013 le ıkı tane vardı saglı sollu hemde uzatmalı 3 metreden fazlaydı antenlerım ey gıdı gunlerr.
tv ye bırsey olmaz dostum araç yere saglam basıyor.:smiley:

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
hop hopp tolga benım fantazım icine etmek yok. ilk once benım arabama takılacak.
askerde komtan soforuydum 45 bın km yol yaptım tuzla 1013 le ıkı tane vardı saglı sollu hemde uzatmalı 3 metreden fazlaydı antenlerım ey gıdı gunlerr.

Yok Mücahit abi ben sana bakacaktım zaten

Benim araba yokuşta çekmez o kadar anteni ;D ;D ;D

tolgameltem' Alıntı:
Yavuz abi İvedik hurdalığında görmüştüm.Eğer bu hafta sonu fırsat bulursam alırım birkaç tane.Arabalara takarız :DAma arabaya takınca yıldırım düşmesin ;D

Nerde gördün , direk oraya gideyim bari, Mücoya söz verdik ya bulucaz ya kendimiz yapıcaz ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:

Land Rover Defender kullandin yani askerde hahaha ;D ;D ;D gormek isterdim fotonda vardir senin kesin defenderla ;D ;D ;D foto isteriz ;D

Tempus' Alıntı:
Land Rover Defender kullandin yani askerde hahaha ;D ;D ;D gormek isterdim fotonda vardir senin kesin defenderla ;D ;D ;D foto isteriz ;D
Kürşat sen bilmessin
tuzla 1013 :smiley:

Tuzla3BFrontSml.jpg

kursatım uzgunum 1013 kullandım cakma jeep tuzlada yapılanlardan benım makına 120 yapıyodu amıralın korumasında def vardı 110 yapıyordu. muhahahahaa

Tempus' Alıntı:

mücahit abinin soğucakta operasyona giderken gördükten sonra askerdeki fotoları düşünemiyorum ;D ;D ;D her parmakta bir G3 ;D ;D

Mücahit bişey diyecem ben şimdiki antenlerle bile geriliyorum , yüksek gerilim hatlarının altından geçerken ki incek -ümitköy birleşim noktasında tam hattın altında bir trafik işığı var , yağmurlu havalarda cırıldıyor teller onların altında dururken köfte gibi kızarmasak diye dua ediyorum, 3 metre anteni falan hiç düşünemedim şimdi , benim araçlarda kamyon gibi zaten ;D ;D

Yerini tam olarak hatırlamıyorum ama İvedik hurdalığında mutlaka görürsün yüzlerce vardı.Hurda diye atmışlardı bir kenara ben arabayla geçerken görmüştüm.Ayrıca İtfaiye araçlarının tepesindeki köpük sıkan tabancalardan da vardı ;D

yunus bager' Alıntı:
Kürşat sen bilmessin

valla bilmiyorum ;D ama bu mucahitin kesin komutan defenderi ile fotosu vardir ben soliyim, bende fotografciydim bu modeller hep araclarla fotolarini cektiriyordu ;D

tolga senın arac afak tefek abest durabılır belkı arka bagaj kapagına hafıf bor tarafa gogru olursa olur. ama sen devamlı kullanıyosan cok goze batar.
benımkı zaten tank anasını satıyım olmuşken antenıde olsun

fastjunkie' Alıntı:
Abi ne zaman gidecen ben de takılayım uyarsa ?

ararım seni istersen giderken Umut emmi telefonunu zahmet edip açarsa onuda alalım Unimoglara baksın biraz morali düzelir. ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
ararım seni istersen giderken Umut emmi telefonunu zahmet edip açarsa onuda alalım Unimoglara baksın biraz morali düzelir. ;D ;D

Tamamdır ara ;)
Umut abi son alınan haberlere göre işkolik bekar ve umutsuz bir hayat sürüyordu, takılır mı bilmem ;D ;D ;D

yok be abı bırsey olmaz zaten bır yere baglı olmıcakkı tepede var zaten ıkı anten gelecekse onlara gelır

yunus bager' Alıntı:
Kürşat sen bilmessin

he bunlardan da vardi bizde torenlerde kullaniyorlardi ustune milan ve town silahi takiyorlardi guya cok modern bir askeri savas makinesi oluyordu ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,604
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ozknglnc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR