7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,583,752

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yok be defle resmım yok ama benım araçla cok var beyazlar içinde
defın su kalarıfer dugmelerı varya kapının yanında cok dalga gecerdım bıızmkılerle

Mücahit abi ben takmayı düşünmüyorum.Zaten üzerinde 3 tane anten var ;D Birde tank anteni takarsam Radyasyondan çarpılırım herhalde ;D Ama bulursam alırım birkaç tane,isteyen olursa veririz.Aslında Ufuk abiye de mi alsak bu antenlerden ;D

bak onun araca cuk oturur yarısı olacak kalın tarafı dıbındekı yayla beraber super olur.
sende 3 anten ne varkı cb radyo otekı yoksa aldınmı sende lısans

tolgameltem' Alıntı:
Mücahit abi ben takmayı düşünmüyorum.Zaten üzerinde 3 tane anten var ;D Birde tank anteni takarsam Radyasyondan çarpılırım herhalde ;D Ama bulursam alırım birkaç tane,isteyen olursa veririz.Aslında Ufuk abiye de mi alsak bu antenlerden ;D

3 anten ne abi ya ;D

tolgameltem' Alıntı:

kerim abinin pigmeye takmak lazım zaten akraba evliliğinden olmuş sakat ürün gibi duruyor antenleri birde tank anteni eklenirse tam olur ;D ;D ;D ;D

tolgameltem' Alıntı:

Dedem duyduysa kesin ister , rusyayla konuşmaya çalışıyor habire ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
kerim abinin pigmeye takmak lazım zaten akraba evliliğinden olmuş sakat ürün gibi duruyor antenleri birde tank anteni eklenirse tam olur ;D ;D ;D ;D

abbbooowwww ;D ;D ;D ;D ;D şimdi saldırmaya başlar yine LR lara ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:

keske oyle demeseydin be altug ;D ;D ;D

Bir anten sabit kısa mesafe için, diğeri mıknatıslı desibeli yüksek, uzun mesafe için öbürü de radyo için ;D

tolgameltem' Alıntı:
Bir anten sabit kısa mesafe için, diğeri mıknatıslı desibeli yüksek, uzun mesafe için öbürü de radyo için ;D

abi uzun mesafeli ile kisa mesafede konusamiyormusun ;D her metre icin bir anten taksaydin bari ;D ne ictin sen gene ya ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,604
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ozknglnc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR