yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Arkadaşlar herkeze iyi geceler
Arkadaşlar herkeze iyi geceler

tolgameltem' Alıntı:Mücahit abi ben takmayı düşünmüyorum.Zaten üzerinde 3 tane anten var ;D Birde tank anteni takarsam Radyasyondan çarpılırım herhalde ;D Ama bulursam alırım birkaç tane,isteyen olursa veririz.Aslında Ufuk abiye de mi alsak bu antenlerden ;D
tolgameltem' Alıntı:Mücahit abi ben takmayı düşünmüyorum.Zaten üzerinde 3 tane anten var ;D Birde tank anteni takarsam Radyasyondan çarpılırım herhalde ;D Ama bulursam alırım birkaç tane,isteyen olursa veririz.Aslında Ufuk abiye de mi alsak bu antenlerden ;D
yunus bager' Alıntı:Arkadaşlar herkeze iyi geceler
discovery-V8' Alıntı:Dedem duyduysa kesin ister , rusyayla konuşmaya çalışıyor habire ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:kerim abinin pigmeye takmak lazım zaten akraba evliliğinden olmuş sakat ürün gibi duruyor antenleri birde tank anteni eklenirse tam olur ;D ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:kerim abinin pigmeye takmak lazım zaten akraba evliliğinden olmuş sakat ürün gibi duruyor antenleri birde tank anteni eklenirse tam olur ;D ;D ;D ;D
yuhh gecenin bu vakti bitirdin beni künefe münefe noluyo len ;Dfastjunkie' Alıntı:Yav canım nasıl metrelik adana üstüne de künefe çekti anasını satayım :'(
tolgameltem' Alıntı:Bir anten sabit kısa mesafe için, diğeri mıknatıslı desibeli yüksek, uzun mesafe için öbürü de radyo için ;D