7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,579,361
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Kürşad arabayı alçalt 22 jant 40 yanak lastik , birde bu kitten tak ozaman olur ;D ;D ;D TD5 bowler a kafa tutuyor ama böyle bir araı ben arazide kullanmak istemezdim şahsen ;)
Abi zorla V8 i sevdireceksin bana sesine kurban olduğum :smiley:)))

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
nejat eryaman terste ama ne var orada ,def ,se anlamam

D90 var bir tane. Durumu nasıl diye merak ettim. Belki şansımı dener teklif atarım, hani ucuza düşerse D90 V8 de ilginç olur yani :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Ankara'lı dostlar. Yakın zamanda Eryaman tarafına yolu düşecek var mı? Benim için Susuzköy'e bakabilecek bir gönüllü arıyorum :smiley:

Nejatcım sana bir iyi bir kötü haberim var,

iyi haber acele etme v8 buldum sana Hüseyin ustanın son aldığı kadar iyi durumda , hiç ellenmemiş v8.
kötü haber beklemen gerekiyor sahibi burada değil 1 aya kadar geliyormuş satmaya niyeti varmış çok büyük kar marjıda olmacakmış, tahmini söylüyorum 16-17 K Tl gibi alınbilir.

Aracı ben görmedim ama görenler en az son v8 kadar iyi durumda dedi, disk fren vb de varmış.

discovery-V8' Alıntı:

iyi haber acele etme v8 buldum sana Hüseyin ustanın son aldığı kadar iyi durumda , hiç ellenmemiş v8.
kötü haber beklemen gerekiyor sahibi burada değil 1 aya kadar geliyormuş satmaya niyeti varmış çok büyük kar marjıda olmacakmış, tahmini söylüyorum 16-17 K Tl gibi alınbilir.

Aracı ben görmedim ama görenler en az son v8 kadar iyi durumda dedi, disk fren vb de varmış.

ben şans oyunlarına devam ediyim ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Ne o Nejat abi arazi aracından vazgeçtin, arsa mı bakıyorsun ;D ;D

Evet Onur. İkisini birden alamadım. Önce "arazi" alayım sonra da "aracı" alırım diye şeettiydim ;D

Tempus' Alıntı:
ingilterede yaşıyor olsam, bunu takardım üstüne birde performans intercooler eklerdim. Motor ömrü yarıya insede koymazdı 3 kuruşa yeniliyorsun orda nasılsa. TD5 i 250 beygir yapardım :smiley:

Kürşad iyi akşamlar , TD5 chip tuning sürüş konforuna etkisi nedir ? gerçekten değermi ?

valla nejat bakayım diyeceğim ama hiç anlamam ,bence sen teklifi at ,olacak gibiyse gideriz bir şekilde , boşu boşuna gitmeyelim ,çünki senin aradığın aracı ve fiyatı daha tam anlamış değilim :D

nkurtkaya' Alıntı:
D90 var bir tane. Durumu nasıl diye merak ettim. Belki şansımı dener teklif atarım, hani ucuza düşerse D90 V8 de ilginç olur yani :smiley:

Ben gider bakarım, muhtemelen yarın ivediğe gidicem Müco ya anten bakmaya oradan geçerim susuz a , ama çok ümitlenme bence geçen sefer olanları biliyorsun ;)

discovery-V8' Alıntı:

;D ;D ;D

Ciddi mi diyorsun? Nerden çıktı bu yahu?

MKG' Alıntı:
Kürşad iyi akşamlar , TD5 chip tuning sürüş konforuna etkisi nedir ? gerçekten değermi ?

Mustafa abicim kaşınmasan diyorum , mis gibi gidiyor işte chip mip boşver be abicim ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla nejat bakayım diyeceğim ama hiç anlamam ,bence sen teklifi at ,olacak gibiyse gideriz bir şekilde , boşu boşuna gitmeyelim ,çünki senin aradığın aracı ve fiyatı daha tam anlamış değilim :D

Her malım bir ederi var. Yani arabanın durumuna göre hakkını veririm.
discovery-V8' Alıntı:
Ben gider bakarım, muhtemelen yarın ivediğe gidicem Müco ya anten bakmaya oradan geçerim susuz a , ama çok ümitlenme bence geçen sefer olanları biliyorsun ;)

Ben de öyle tahmin ediyorum ama .... Umut fakirin ekmeği :smiley: Gidersen foto falan çek.

MKG' Alıntı:

Iyi aksamlar abi, cok buyuk fark yaratiyor, aracima simdiye kadar 15 000 in ustu harcadim, verdigim parayi en cok hak eden sey chipdi, 1 saat suren bir islemden sonra sanki baska bir arac veriyorlar sana gibi oluyor. kalkis ivmelenmesinde ciddi fark oluyor.

nkurtkaya' Alıntı:
;D ;D ;D

Ciddi mi diyorsun? Nerden çıktı bu yahu?

Valla ciddiyim adam aynı partiden almış aracı garaja kapatıp yurtdışına gitmiş, bir aya dönüyor dediler o partinin en temiz araçlarından biriymiş, bugün bir LR manyağıyla daha tanıştım nasıl aynı şehirde yaşayıp rastgelmedimk şaştım zaten, 2 defender 110 u birde Camel disco I 300 tdi si var araziyle falan işi yok tam kolleksiyoncu, onun arkadaşıymış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR