7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,579,361

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
210 BEYGİRLİK ,turbo td5 makina için , chiple beraber kullanıldığında , alısın 210 beygiri ,ama sen zaten 170-180 hp lerde değilmisin kürşat

160 üstüne çıktım kesinde, ne kdar bilmiyorum :smiley:

bunu alıp takarsak motoru çok zorlar muhtemelen kaşıntıya hiç gerek yok,

Tempus' Alıntı:

Bencede güç artabilir ama motorun ömründen çalmaktan başka bir işe yaramaz

yunus bager' Alıntı:
Bencede güç artabilir ama motorun ömründen çalmaktan başka bir işe yaramaz

ingilterede yaşıyor olsam, bunu takardım üstüne birde performans intercooler eklerdim. Motor ömrü yarıya insede koymazdı 3 kuruşa yeniliyorsun orda nasılsa. TD5 i 250 beygir yapardım :smiley:

Tempus' Alıntı:
ingilterede yaşıyor olsam, bunu takardım üstüne birde performans intercooler eklerdim. Motor ömrü yarıya insede koymazdı 3 kuruşa yeniliyorsun orda nasılsa. TD5 i 250 beygir yapardım :smiley:

ingiltrede yaşasam TD5 le uğraşmamki modifiyeli 4.6 anca keser nasıl olsa yakıt uygun ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

Kürşad tamamen lüzumsuz, TD5 alive in araçlarını gördüysen yükseltilmiş değil alçaltılmış araçlar , genelde d90 üzerine çalışyorlar yol lastikleriyle pist yarışı yapıyorlar, yürüyende fazla zorlanma yok, ivme ve hızlanma üzerine hesaplar, arazide kullanılacak araç için aracın yürüyenini hırpalamaktan başka işe yaramaz.

Low range da tüm yürüyene 2 misli tork ve güç bindiriyoruz, aşırı güç aracı arazide yürütmekten çok parçalayıp arazide bırakır.

Tempus' Alıntı:
Ninemim sakalları olsa dedem olurdu :smiley: imkanlarla yetinmeye alışmak gerekir bunuda bulamayan var :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Kürşad tamamen lüzumsuz, TD5 alive in araçlarını gördüysen yükseltilmiş değil alçaltılmış araçlar , genelde d90 üzerine çalışyorlar yol lastikleriyle pist yarışı yapıyorlar, yürüyende fazla zorlanma yok, ivme ve hızlanma üzerine hesaplar, arazide kullanılacak araç için aracın yürüyenini hırpalamaktan başka işe yaramaz.

Low range da tüm yürüyene 2 misli tork ve güç bindiriyoruz, aşırı güç aracı arazide yürütmekten çok parçalayıp arazide bırakır.

haklısın abi zaten ben şu an chip+egr iptal9susturucu iptalinden beklediğimden iyi performans alıyorum, araba 33 lastikle standart td5 lerden iyi kalkıyor. şimdi şanzuman yenilendi yarın arabayı alıcam, şanzumanın içinden anladığımız kadarıyla yenilenince güçde ve kalkışda ciddi artış olucak, tork konvertoru filan baya kötü çıktı. Ben bunlara sadece merakdan bakıyorum :smiley: ama egsoz manifoltu için özel bişey yapmışlar

http://www.td5alive.com/acatalog/Exhausts.html

td5 lerin özellikle chiplenenlerin en büyük sorunun bu parça olduğunu duymuştum. belki bunların yaptığı o sorunu çözer diye düşünüyorum.

Kürşad arabayı alçalt 22 jant 40 yanak lastik , birde bu kitten tak ozaman olur ;D ;D ;D TD5 bowler a kafa tutuyor ama böyle bir araı ben arazide kullanmak istemezdim şahsen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tItNPsOo1uE&feature=related

Ankara'lı dostlar. Yakın zamanda Eryaman tarafına yolu düşecek var mı? Benim için Susuzköy'e bakabilecek bir gönüllü arıyorum :smiley:

hahaha abi çok komik olmuş d90 porshe motoru takılmış woswos gibi, arabanın ön dönüyor arka düz gidiyor hahahaha ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR