yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
saati unutmuşum sabah nasıl kalkacam bilemiyorum
herkeze iyi geceler
saati unutmuşum sabah nasıl kalkacam bilemiyorum

Tempus' Alıntı:Bende zaten Ufuk abiyi sana havale ettim, benim sikletim Cihan abi ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:aman dikkat et arazi öncesi toyo bara uğrama ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Cihanınkinin tek iyi olduğu yer asfalt, arazide evire çevire öpersin merak etme ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ben standart araç ve asfalt lastikleriyle geliyorum ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ben standart araç ve asfalt lastikleriyle geliyorum ;D
fastjunkie' Alıntı:Eyvahlaaar olsuuuunnn.... ;D ;D ;D
yavuzun debelendiği havuzu o şekilde otoban yaptım ,benim araca donanım gerekmiyor ;DTempus' Alıntı:ben anlamam ;D
Yahu yoksa siz daha tanışmıyor musunuz?fastjunkie' Alıntı:Valla Bagerciğim gelsene ;D
Seni de görmüş oluruz kanlı canlı insan mısın, hayal mahsülü müsün, süper egomuz musun, alt benliğimiz misin bi anlayalım ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:yavuzun debelendiği havuzu o şekilde otoban yaptım ,benim araca donanım gerekmiyor ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D hangi havuzmuş o çok merak ettim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:abi bahçeye duru için şişme havuzlardan mı koydun yoksa ;D ;D
amanos80' Alıntı:Yahu yoksa siz daha tanışmıyor musunuz?![]()
![]()
![]()