fastjunkie' Alıntı:Anam bize de göndersinler abi ;D Çok iyimiş. Bekle haftaya geliyorum))
Tempus' Alıntı:abi seferberlikmi oldu bavulumu hazirliyimmi ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:10 kutu istedim , ama 5 ini bir arkadaşa söz verdim, istersen yarın arayıp haber vereyim , orjnal çöl kamuflajı istermisin yazlık veya kışlık? Gerçi bden sorunu var küçük beden pek yok:![]()
discovery-V8' Alıntı:Senin postallar duruyordur onları parlat yeter ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:10 kutu istedim , ama 5 ini bir arkadaşa söz verdim, istersen yarın arayıp haber vereyim , orjnal çöl kamuflajı istermisin yazlık veya kışlık? Gerçi bden sorunu var küçük beden pek yok:![]()
fastjunkie' Alıntı:Ne küçük bedeni abi, 187 83 kilo adama dediğine bak)))
Aynen isterim çöl kamuflajı o yesss ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:amerikalilara gore medium ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:abi incirlikten plastik kutulardan çıkıyordu.su geçirmez liftte taşınabilir kilit mekanizmali falan senin alüminyum çanta boyutlarında olanlar da var daha büyükleri vardı bir zamanlar devamlı çıkıyordu. bulabilirlerse onlardan al çok kullanışlı oluyor
elektronik eşya taşımada ve bazı silahları saklamada kullanıyorlarmış
;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Ali abi sorma.. Bizimkisi internet aşkı... ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:ikitane aldım onlardan , plastik değil alüminyum vakumlu contalı 4 tona kadar yüke dayanıklı suda yüzebiliyor ve su almıyor, ama ebat problemi var hep aynı ebatta bulunmuyor ya istediğimden küçük yada aşırı büyük ve ya şekilsiz![]()
Tempus' Alıntı:ankaraya geldigimizde ivedik i de parkura ekleyelim olmazsa ;D
emrahmarti' Alıntı:Keşke bunu demeseydin. Şimdi capon mafyası senaryo yazmaya başlar![]()
![]()
![]()