7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,574,711

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Anam bize de göndersinler abi ;D Çok iyimiş. Bekle haftaya geliyorum :smiley:))

10 kutu istedim , ama 5 ini bir arkadaşa söz verdim, istersen yarın arayıp haber vereyim , orjnal çöl kamuflajı istermisin yazlık veya kışlık? Gerçi bden sorunu var küçük beden pek yok::smiley:

discovery-V8' Alıntı:
10 kutu istedim , ama 5 ini bir arkadaşa söz verdim, istersen yarın arayıp haber vereyim , orjnal çöl kamuflajı istermisin yazlık veya kışlık? Gerçi bden sorunu var küçük beden pek yok::smiley:

abi humwey getiremiyorlarmi ;D

abi incirlikten plastik kutulardan çıkıyordu.su geçirmez liftte taşınabilir kilit mekanizmali falan senin alüminyum çanta boyutlarında olanlar da var daha büyükleri vardı bir zamanlar devamlı çıkıyordu. bulabilirlerse onlardan al çok kullanışlı oluyor

elektronik eşya taşımada ve bazı silahları saklamada kullanıyorlarmış

discovery-V8' Alıntı:

Ne küçük bedeni abi, 187 83 kilo adama dediğine bak :smiley:)))

Aynen isterim çöl kamuflajı o yesss ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:

bende bende ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abi incirlikten plastik kutulardan çıkıyordu.su geçirmez liftte taşınabilir kilit mekanizmali falan senin alüminyum çanta boyutlarında olanlar da var daha büyükleri vardı bir zamanlar devamlı çıkıyordu. bulabilirlerse onlardan al çok kullanışlı oluyor

elektronik eşya taşımada ve bazı silahları saklamada kullanıyorlarmış

ikitane aldım onlardan , plastik değil alüminyum vakumlu contalı 4 tona kadar yüke dayanıklı suda yüzebiliyor ve su almıyor, ama ebat problemi var hep aynı ebatta bulunmuyor ya istediğimden küçük yada aşırı büyük ve ya şekilsiz :(

discovery-V8' Alıntı:
ikitane aldım onlardan , plastik değil alüminyum vakumlu contalı 4 tona kadar yüke dayanıklı suda yüzebiliyor ve su almıyor, ama ebat problemi var hep aynı ebatta bulunmuyor ya istediğimden küçük yada aşırı büyük ve ya şekilsiz :(

ankaraya geldigimizde ivedik i de parkura ekleyelim olmazsa ;D

Ahahaha bu fotoda Elizabeth'im de görünüyor ;D

Şunun güzelliğine bakın, yerim kız ben seni ;D ;D ;D

xx

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,900
Kaydolan Son Üyemiz
gökhan zel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR