7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,566,138
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufuk abi bisey sorucam cj ye 38 lastik nasil takilir hangi motor hangi kasa uygun buna?

Etiketler

ata036' Alıntı:
??? ::smiley: ::smiley: boş ver hocam ;D ;D ;D ;D

Boş vereyimde. Orada emek veren Fako dayı dan bahsetmeden, çantaların tektek hazırlanışı sırasında verilen emekler, fako dayının eşinin çay ikramı. Ufuğun, Sevalin öğrencilere fotoğraf çektirmesi makinayı kullandırtması. Çocukların gözlerindeki ifadeler yansıtılmalı idi. İşin mimarları ortada yok hedef kitle öğrenciler ortada yok.
Bunları şunun için söylüyorum seyredenler bu programdan öyle bir haz almalı ki kendileride benzer projeler için yola çıkmalı.

İnşallah ikinci bölümde bunları görürüz.

Tempus' Alıntı:
ufuk abi bisey sorucam cj ye 38 lastik nasil takilir hangi motor hangi kasa uygun buna?

bizde ööle uçuk kaçık işlemler yok Çamurluğu kes Yükselt dingilleri değiştir Şanzuman değiştir Dif değiştir şaft değiştir kilit tak bir iki bişey uzat kısalt tamamdır motor filan orjinal :smiley:

cj 5 lere 38 olmuyor çok abartı duruyor daha büyük kasalar daha estetik Bence...

acemi80' Alıntı:
Boş vereyimde. Orada emek veren Fako dayı dan bahsetmeden, çantaların tektek hazırlanışı sırasında verilen emekler, fako dayının eşinin çay ikramı. Ufuğun, Sevalin öğrencilere fotoğraf çektirmesi makinayı kullandırtması. Çocukların gözlerindeki ifadeler yansıtılmalı idi. İşin mimarları ortada yok hedef kitle öğrenciler ortada yok.
Bunları şunun için söylüyorum seyredenler bu programdan öyle bir haz almalı ki kendileride benzer projeler için yola çıkmalı.

İnşallah ikinci bölümde bunları görürüz.
abi zanedersem ilerki bölümlerde çıkar 3-4 bölüm olacakmış onun için acele etmeyelim görünen görünür görünmeyende yüreklerimizde kalır ;D bu arada bir daha ne zaman görüşecez seninle hocam :D

ufukozkan' Alıntı:
bizde ööle uçuk kaçık işlemler yok Çamurluğu kes Yükselt dingilleri değiştir Dif değiştir şaft değiştir kilit tak bir iki bişey uzat kısalt tamamdır motor filan orjinal :smiley:

cj 5 lere 38 olmuyor çok abartı duruyor daha büyük kasalar daha estetik Bence...

ya en ucuz, en sorunsuz, en kolay 38 lastik hangi araca takilir diye kafa yoruyorumda. peki yazin kaputu acik gezmeyen cj nasil yapilir ;D ;D ;D ve 38 lastikli boyle bir cj kaca malolur ;D

Tempus' Alıntı:
ya en ucuz, en sorunsuz, en kolay 38 lastik hangi araca takilir diye kafa yoruyorumda. peki yazin kaputu acik gezmeyen cj nasil yapilir ;D ;D ;D ve 38 lastikli boyle bir cj kaca malolur ;D

en ucuz defender a takılır cj6 ya takılır Birkez bilerek düzgün toplarsan kaputla filan işin olmaz Şu an fiyatlarını bilemiyorum ama 30 u bulur

ufukozkan' Alıntı:
en ucuz defender a takılır cj6 ya takılır Birkez bilerek düzgün toplarsan kaputla filan işin olmaz Şu an fiyatlarını bilemiyorum ama 30 u bulur

2. arac gibi kisa kasa bisey istiyorum def 90 ideali ama def 90 a 38 lastik takip onu cevirticek motorlusunu bulmak zor, v8 takicaksinki anca. Oda ciddi modifikasyon ister. geriye bir tek cj kaliyor sanirim turkiye sartlarinda.

ata036' Alıntı:
abi zanedersem ilerki bölümlerde çıkar 3-4 bölüm olacakmış onun için acele etmeyelim görünen görünür görünmeyende yüreklerimizde kalır ;D bu arada bir daha ne zaman görüşecez seninle hocam :D

Valla Tarık oralara gitmek bana 59 yılda bir nasip oldu. Bir 59 yıl sonra bir daha ya nasip olur ya olmaz ;D ;D ;D Sen butaraflara gelirsin artık

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar.

Ufuk abi sen daha iyi bilirsin Yavuz abi Arthur'a sadece 2" yükseltme yapmıştı değil mi 38 leri takmak için.

illaki bir şeyler yapmak zorunda oluyosun Hiç bişey o kadar basit olmuyor...

acemi80' Alıntı:
Valla Tarık oralara gitmek bana 59 yılda bir nasip oldu. Bir 59 yıl sonra bir daha ya nasip olur ya olmaz ;D ;D ;D Sen butaraflara gelirsin artık

hocam bende bu çatlak kafa ve KIRAT ım olduğu sürece benim geleceğim kesin senin yanına am senide bir kez daha getiririm buralara merak etme :D

2 lift vardı galiba ,thuffbeck midir nedir ondan kymuştu, heee birde spiral elinde devamlı kesiyordu ,ön,arka allah ne verdiyse ,sonrada elinde matkap başka plastik bir şeyler takıyordu ,akıllı vida ,perçin ile öyle kolay değil yanii :D :D

cihanülker' Alıntı:
kürşat adnan abinin kutup ayısından istermisin ceannimm ? ,makaslar yukarıya direkt 38

abi o kisa kasami ;D yaris icin onun aynisindan alip kestiler kisa olsun diye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,898
Kaydolan Son Üyemiz
ASDdsfgf4567

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR