Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Selam Tayfa,
1.Bazı dostlar sesim çıkmayınca başıma birşey geldimi diye arıyorlar.yok şimdilik evdeyim ama her ihtimale karşı valizim hazır. ;D ;D ;D
2.Yavuz nice LR la mutlu yıllar.Bu arada senin meşhur kaya aksiyonunu videosunu izlerken,Hatun;" Yavuz Bey neden o kayanın üzerine çıkmaya çalışıyor etrafından geçse ya "dedi. Ne diyeceğimi şaşırdım.Mantıklı bir cevap bulamadım.Bu durum anlatılmaz şöyle bir örnekle açıklıyayım dedim, bazen biz bir tepeye kayalardan tırmanarak 5-6 satte çıkarız halbuki başka bir taraftan yürüyerek riske girmeden 1-2 saatte çıkarsın onun gibi bir şey dedim. O da "Allah hepinize akıl fikir versin " dedi.Gerçekten biz Mete Hoca'nın dediği gibi cennetlikmiyiz ??? ??? ???
3.Başta Yavuz'un uğraşıları ve Kürşat gibi hevesli arkadaşların düşüncelerine bakarak; Teorik çalışma sonucu aldığım Terios için bir aralık tereddüt geçirmiştim ama şimdi son derece memnunum ve üzerine tek bir vida ilave etmeyi düşünmüyorum. ;D ;D ;D
4.Cumartesi 1400 gibi Mete Hocayla Kamp yerinde oluruz.Şartlara göre sabaha karşı veya sabah kamptan ayrılarak CSO daki toplanma yerine Hatun ve Oğlanı alarak geleceğim.Bol bol muhabet etmek dileğiyle..