7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,565,471

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Selam Tayfa,
1.Bazı dostlar sesim çıkmayınca başıma birşey geldimi diye arıyorlar.yok şimdilik evdeyim ama her ihtimale karşı valizim hazır. ;D ;D ;D

2.Yavuz nice LR la mutlu yıllar.Bu arada senin meşhur kaya aksiyonunu videosunu izlerken,Hatun;" Yavuz Bey neden o kayanın üzerine çıkmaya çalışıyor etrafından geçse ya "dedi. Ne diyeceğimi şaşırdım.Mantıklı bir cevap bulamadım.Bu durum anlatılmaz şöyle bir örnekle açıklıyayım dedim, bazen biz bir tepeye kayalardan tırmanarak 5-6 satte çıkarız halbuki başka bir taraftan yürüyerek riske girmeden 1-2 saatte çıkarsın onun gibi bir şey dedim. O da "Allah hepinize akıl fikir versin " dedi.Gerçekten biz Mete Hoca'nın dediği gibi cennetlikmiyiz ??? ??? ???

3.Başta Yavuz'un uğraşıları ve Kürşat gibi hevesli arkadaşların düşüncelerine bakarak; Teorik çalışma sonucu aldığım Terios için bir aralık tereddüt geçirmiştim ama şimdi son derece memnunum ve üzerine tek bir vida ilave etmeyi düşünmüyorum. ;D ;D ;D

4.Cumartesi 1400 gibi Mete Hocayla Kamp yerinde oluruz.Şartlara göre sabaha karşı veya sabah kamptan ayrılarak CSO daki toplanma yerine Hatun ve Oğlanı alarak geleceğim.Bol bol muhabet etmek dileğiyle..

günaydın arkadaşlar

(Aslankurt alışkanlık gereği yine bir talimname asmış gitimş ;D )

acemi80' Alıntı:
günaydın arkadaşlar

(Aslankurt alışkanlık gereği yine bir talimname asmış gitimş ;D )
Birileri uzun süre girmeyip 15-20 sayfa yazıldığını görünce bunu nasıl okuyacağım diye demoralize oluyor onun için meramımı maddeler halinde, kısa anlaşılır yazmaya çalışıyorum ondan.

bu izci programinin sonunda, jeep cherokee xj filan diye 4 tane cherokee ve pilot co-pilot isimleri yazdi. o araclar ve o kisilerin hicbirisi orda yok. onlarin isimleri yazacagina yardimi goturenler yazsaydi, yada hic yazmasaydi daha iyi degilmi. Mete abi gibi bende sevemedim bu programi

Tempus' Alıntı:
bu izci programinin sonunda, jeep cherokee xj filan diye 4 tane cherokee ve pilot co-pilot isimleri yazdi. o araclar ve o kisilerin hicbirisi orda yok. onlarin isimleri yazacagina yardimi goturenler yazsaydi, yada hic yazmasaydi daha iyi degilmi. Mete abi gibi bende sevemedim bu programi

kimleri yazmış?

ufukozkan' Alıntı:
kimleri yazmış?

sanirim bu izci programinin tayfasi, ozdaglar filan aklimda kaldi, izmitte bir gurup varya beyaz xj filan olan. sanirsinki kars a onlar gitti, tanimayanlar bizimkileri isimleri okusa anlamaz, arac markalarinida bilmiyorlarsa

Tempus' Alıntı:
himm saol abi, 38 takinca direksiyon turuna bir cozum varmi? belki ileride 38 li bir disco 1 de olabilir arkayida biraz bobtail yaparim ;D ;D ;D gerci bobtail yapicaksam RRC de acaba 38 lerle olmazmi? maliyet daha ucuz olabilir

tura çözüm off-set nekadar off-set okadar tur ;)

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sildim sildim ;D ;D ;D ;D ;D

Şimdi hatırladım şampanya deyince , 25 inci defa yine 18 ime girdim bugün ben galiba ;D ;D ;D

Yavuz nice yıllara. Yaşlanmak güzel (tabi bütün fonksiyonlarını -yürümek, koşmak oturup kalkmak gibi ;D - yerine getirebiliyorken)

Bakkan' Alıntı:
Kürşat FJ40 aklına hiç gelmiyor galiba :D

Burak merhaba fj40 ın aks açıklığını tam bilmiyorum ama 100 inchten kısaysa (ki öyle gibi görülüyor) olmaz, lastik topa binmiş gibi bişey olur, şaft açıları kurtarmaz, %100 kilitler devreye girip çıkarken çok fena kasar, hatta çıkmakta çok zorlanırlar.

o zaman zaten kisa kasa araclara 35 den buyuk lastik takmak imkansiz yavuz abinin anlattiklariyla. yada imkansiz demiyelimde zahmetli ve sonuclari iyi olmayabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,897
Kaydolan Son Üyemiz
reseaercher

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR