7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,451,040
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
ulen bak açtıracak bayramlık ağzımı yine ,narin arabalarmış ,fren balatası değişimi yaklaşık 30-30 bin arası , triger kayışı türkiyede 100 bin yurt dışında 150 bin ,değişme maliyeri 700-800 max , sende 100 binde de değişen bir şey varmı ulen arabada ,ya araba değişir ya motor ,
;D ;D ;D yavuz abi ben kivama getirdim sira sende gel hadi ;D ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
bu izci programinin sonunda, jeep cherokee xj filan diye 4 tane cherokee ve pilot co-pilot isimleri yazdi. o araclar ve o kisilerin hicbirisi orda yok. onlarin isimleri yazacagina yardimi goturenler yazsaydi, yada hic yazmasaydi daha iyi degilmi. Mete abi gibi bende sevemedim bu programi
Ben tanıdığım günden beri sevemedim :smiley:
o isimler karadeniz gezisinden kaldı hesapta proğram işte isimleri silmeyi bile beceremiyorlar :smiley:)

cihanülker' Alıntı:
senin ökkeş gibi ,gizli saklı bir deyim diyelim , akşamları dışarı çıkamayan ,kılıbık erkeklere biz kelebek diyoruz yahu ,

bu arada kelebekler grubundan üyemiz çok :D :D :D :D :D

Abi bu kelebek üyelerini öğrenebilir miyim?
Belki bir mor çatı koruma derneği falan kurarız ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
o isimler karadeniz gezisinden kaldı hesapta proğram işte isimleri silmeyi bile beceremiyorlar :smiley:)

yok yok arkadaşlar okan arkadaşımızdır , aynı konuyu bende kendisine sormuştum ,şöyle dedi bana bu ekip izci programının ,kurucu ,değişmez ekibi ,bu nedenden dolayı her programda o isimler dönüyor demişti :D

yunus bager' Alıntı:

zaten logosunda kocaman beyaz bir cherokee olursa kac kisi sevebilirki ;D

ben off road ve gezi tv programina el aticam cok fena da useniyorum ;D coskun aral in asistanligini yapmistim gidip konussam bir suru sey yapilabilirde kim ugrasicak ;D

Tempus' Alıntı:
ben off road ve gezi tv programina el aticam cok fena da useniyorum ;D coskun aral in asistanligini yapmistim gidip konussam bir suru sey yapilabilirde kim ugrasicak ;D

kürşat uğraş valla hatta ,gel beraber girelim , 50,000 euro sermaye koysak yeter , sadece satacak kanal bulmak lazım , bizde bol bol gezeriz

cihanülker' Alıntı:
sevtap gece ankarada kalabilirsin , ankaraya uzaklık tahmini olarak 29 km ve düz asfalt yol :D ,

Akıllı adamın hali başka oluyor ;D

tolgameltem' Alıntı:
Kelebek derken ???

Alınmayınız kelebek işte, bildiğiniz kelebek ("e"lerin yerine "ı" kullanırsanız oluyor) ;D ;D ;D

Yalnız değilsiniz, üzülmeyin, bu başlıkta kelebekler birbirine çarpmamak için dikkatle uçuşuyor :D

fastjunkie' Alıntı:
Ben bu gece gidiyorum efendiiiiii..

Laz patron derken seni kasdetmedim. Gerçekten patronum laz, Ofli ;D ;D

Sen de ne yanar-döner adammışsın, Allahtan Bagerin geliyor bir terslik çıkmazsa ;)

cihanülker' Alıntı:
kürşat uğraş valla hatta ,gel beraber girelim , 50,000 euro sermaye koysak yeter , sadece satacak kanal bulmak lazım , bizde bol bol gezeriz

valla abi atlas dergisinde tanidiklarim var, konustum buna benzer uzun yok, expedition ne yaparsak fotolarida ben cekersem yayinlama garantisi verdiler. bu sayede zaten sponsorluklar alinabilir.
tv programi icinde iz tv de yayinlanmak uzere coskun abi ile gidip konusurum, biz ne yapmak istedigimize karar verirsek. Ben kamerada kullanirim gerekirse. onlara ekstra masraf cikartmayacagimiz herseyi kabul eder ve zevkle yayinlarlar. Bizimde yolculuk seyahat masraflarimiz cikar sponsorlarla vs. Boyle yardim faliyetleri yaparsakda daha etkili sonuclar aliriz.

SDC' Alıntı:
Alınmayınız kelebek işte, bildiğiniz kelebek ("e"lerin yerine "ı" kullanırsanız oluyor) ;D ;D ;D

Yalnız değilsiniz, üzülmeyin, bu başlıkta kelebekler birbirine çarpmamak için dikkatle uçuşuyor :D

Yok yok alınmadım ;)
Yalnız olmadığıma da sevindim ;D

Tempus' Alıntı:
valla abi atlas dergisinde tanidiklarim var, konustum buna benzer uzun yok, expedition ne yaparsak fotolarida ben cekersem yayinlama garantisi verdiler. bu sayede zaten sponsorluklar alinabilir.
tv programi icinde iz tv de yayinlanmak uzere coskun abi ile gidip konusurum, biz ne yapmak istedigimize karar verirsek. Ben kamerada kullanirim gerekirse. onlara ekstra masraf cikartmayacagimiz herseyi kabul eder ve zevkle yayinlarlar. Bizimde yolculuk seyahat masraflarimiz cikar sponsorlarla vs. Boyle yardim faliyetleri yaparsakda daha etkili sonuclar aliriz.

benim bildiğim bu tip regüle programlar mesala mehmet beccenin zor yolları , trt için yapılıp satılmıyormu ? yani hep sponsor hep sponsor yürümezki yoksa benmi yanlış biliyorum , yani sen geziyi çekiyorsun ,resimliyorsun kameraman vs ayarlıyorsun ,sonra montaj , sonrada satıyorsun ben böyle biliyorum ama ,konudaki bilgilerim çok zayıf

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR