7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,803

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ufuk abi Kürşat'ı benimbildiğim bir dere var oraya götüreceğim ;D ;D ;D

7/24 evden kovulacaklar için sığınma evimiz hazır zaten sağdan 1. oda Cihan için rezerve edilmiştir.

sevimer2.jpg

cihanülker' Alıntı:
benim bildiğim bu tip regüle programlar mesala mehmet beccenin zor yolları , trt için yapılıp satılmıyormu ? yani hep sponsor hep sponsor yürümezki yoksa benmi yanlış biliyorum , yani sen geziyi çekiyorsun ,resimliyorsun kameraman vs ayarlıyorsun ,sonra montaj , sonrada satıyorsun ben böyle biliyorum ama ,konudaki bilgilerim çok zayıf

abi iki turlude yuruyor. Mesela coskun aralla calisirken ben Haberci programini yapiyorduk. programin tum masraflarini kendileri karsilayip, sadece kameralari atv den aliyorlardi, atv ye goruntuleri montajlayip hazir kaset olarak satiyorlardi, atv sadece alip oynatiyordu. baska hicbirseye karismiyordu. Fatura kesip veriyorlardi parayi aliyorlardi. Ayrica sponsorlardan vs alinan paralarda onlara kaliyordu. Yada bircok masrafi zaten sponsorlarla hallediyorlardi. Shell sponsordu, bir ucak firmasi sponsordu, Borusan sponsordu , reklam karsiligi biseyler veriyorlardi.

mehmet becce ler trt ye yapiyor ve cok abudik bir kanalda yayinlaniyor, muhtemelen cok ucuz paralara satiyorlardir yada sadece sponsorlar icin yayinlatiyorlardir.

Diger bir ihtimalde iz tv gibi bir kanalla anlasip, yaban daki izci programina benzer duzenli bir program haline getirip, buyuk yuku kanalin ustune birakip, biz sadece gezip ham goruntuleri onlara verip. para kazanmayi dusunmeyip sadece sponsorlar alip masraflarimizi, arac bakimlarimizi, yakitimizi vs karsilar hale gelmek.

aslinda esas problem bu tip programlari turkiyede hicbir kanal primetime da yayinlamadigi icin fazla para etmemesi. para etmesi icin acun ilicalinin yaptigi gibi brezilyaya gidip sambaci kizlari cekiceksin, bodruma natlayaya gidip ustsuz turistleri cekiceksin vs. doga, kultur, belgesel en az para eden sey, belki tek para edebilecek kismi otomotiv sektoru, otomotiv sektorunden destek bulursak herturlu her kanalda yayinlatiriz.

Evet teras uygun ama içeride sağlı sollu odalarımız ve karşıda arabalarımızla oynayabileceğimiz bir atölye var. Odalar boş ama buraya sığınmaya aday çok arkadaşımız var. Evden atılma riski taşıyanlardan biride benim ;D Şu anda en büyük risk altında olan Cihan ;D ;D ;D

Peki Kürşat Rusya'da benim arkadaşlar var onları bu programlara çağırsak,hani görsellik olarak,o zaman da bizi prime time almazlar mı ;D ;D ;D

herkese iyi geceler

şu belgesel olayı olursa bende çalışmak isterim zaten işsizim ;D en azından gezerim ;)

tolgameltem' Alıntı:
Peki Kürşat Rusya'da benim arkadaşlar var onları bu programlara çağırsak,hani görsellik olarak,o zaman da bizi prime time almazlar mı ;D ;D ;D

abi o zaman belgeselin konusunu iyi belirlemek lazım ;D ;D ;D

tolgameltem' Alıntı:

sen mor catiyi garantiledin diye rahatsin bakiyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR