duman' Alıntı:ya bizim sağ elimiz ufaklıktan beri çalışıyor.sağ ele alışmışız nasırlaşmış erkek eli olmuş ne fark eder denir mi sol el kız eli sol kontak kız kontağı.biz sağdan bir basıyoruz kükretiyoruz ortalığı ben sol kontağa şaşırmıyorum sol el ile olmaz.sağ nasırlaşmış bir kere erkek işi ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Erkek elinde sağ sol olmaz , ikisini eşit çalıştıracaksın Cüneytcim, sağ da kodumu oturtur solda ;D ;D
Senden kacmaz valla cin gibisinduman' Alıntı:ufuk abi fotoğrafçı ya photoshopta çamur yapmış bu fotolara.discoyu çamurlu göstermiş.bu kadar emek harcadım bir de kendimi şu arabada göstereyim demiş herhalde.ufuk abi az değilsin ama photoshop'u yemem ;D ;D ;D
Begendinizmi? ne guzel uc saat gecirdikyunus bager' Alıntı:Bu geceki görşel şölen için Yavuz ve Ufuk abi teşekkürler herkeze iyi geceler...
alpaslanepli' Alıntı:Bu landlar ilk marşta almıyor mu yoksa? Niye kuvvet gerekiyor anlayamadım ??? ;D ;D ;D
gömlek mevzuu kapandımı bayat espiri yapmayayım?discovery-V8' Alıntı:Marş içi değil o , önce sağdan gel sonra soldan ben sana uygulamalı olarak açıklayayım ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Bu geceki görşel şölen için Yavuz ve Ufuk abi teşekkürler herkeze iyi geceler...
discovery-V8' Alıntı:Marş içi değil o , önce sağdan gel sonra soldan ben sana uygulamalı olarak açıklayayım ;D ;D
duman' Alıntı:gömlek mevzuu kapandımı bayat espiri yapmayayım?
duman' Alıntı:gömlek mevzuu kapandımı bayat espiri yapmayayım?
ufukozkan' Alıntı:Arkadaslar Yarin baska bir maceranin hazirligi varUmarim guzel vakit gecirmissinizdir
![]()
Uyumam gerekiyor Yarin gece gorusmek uzere Hepinize iyi geceler diliyorum