7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,635,749
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Bende diyordum mezar yerini 4 kişilik açtık gömecek adam 3 işte buda dördüncü ;D ;D
tamam tamam anlaşıldı derin kazmışsın zaten tam benlik...şaka maka bir yana herkes kaçıyor.elinize sağlık güzel olmuş.devamını bekliyoruz...

Etiketler

duman' Alıntı:
bir yanlamadığın kalmış..eve böyle dönüyorsun ama insan bir karpuz falan götürür aklın fikrin çamur offroad valla böyle olmaz ben sana söyleyeyim.yavuz baba ;D ;D

;D ;D ;D ;D daha uzunu varda yüklemek uzun sürer diye vazgeçtim ;D ;D Evdende öyle dediler, hep kendin eğleniyorsun diye fırça yedim , daha arabayı görmediler ;D

Herşey şaka arkadaşlar biraz geyik yaptık sakın ola alınmayın, Herkese iyi geceler. ;D ;D

Evet ben de teşekkür ederim ama hala bakamadıklarım var...

Kahve kapanınca tekrar gözden geçircem artık :p

Yavuzcum ellerinize sağlık, Ufuk Bey size de teşekkürler (photoshop bizden kaçmadı ama) ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D daha uzunu varda yüklemek uzun sürer diye vazgeçtim ;D ;D Evdende öyle dediler, hep kendin eğleniyorsun diye fırça yedim , daha arabayı görmediler ;D
yaa bir de genç arkadaşlarımıza örnek olucaz değil mi?arkadaşlar mevsimine göre karpuz,çilek,ıhlamur almadan bölgesine göre kayısı,elma,pişmaniye almadan yani eve eliniz boş dönmeyin ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Herşey şaka arkadaşlar biraz geyik yaptık sakın ola alınmayın, Herkese iyi geceler. ;D ;D

ah be patron videoda gülüşünü görene kadar bu yaşta benide tırstırdın ....şaka.
Paylaşım çok güzeldi..bekleriz devamlı malum istanbuldayız.iyi geceler..

anerkad' Alıntı:
ah be patron videoda gülüşünü görene kadar bu yaşta benide tırstırdın ....şaka.
Paylaşım çok güzeldi..bekleriz devamlı malum istanbuldayız.iyi geceler..

;D ;D ;D

İyi GecelerEngin bey, şakalaşıyoruz sadece ;D

duman' Alıntı:
yaa bir de genç arkadaşlarımıza örnek olucaz değil mi?arkadaşlar mevsimine göre karpuz,çilek,ıhlamur almadan bölgesine göre kayısı,elma,pişmaniye almadan yani eve eliniz boş dönmeyin ;D ;D

Evet ben küçüğünüz olarak hep sizleri örnek alıyorum.
Şimdi çıkardığım ders yanlışsa düzeltin. Bir defolu araç bulunur (kontağı solda gibi mesela) Ayağa sandalet giyilir. Önemsediğimiz bir gömleğimiz falan varsa giyilmez kirlenmesin diye. Bir süper marketin otoparkına gidilir. Su kanalı tıkanmış bir yer bulunup taşan su birikintisinde bir kaç geçiş yapılır. Ve mevsimine göre örneğin yaz ise markete girip kesemece mi abi diye sorulup eğer kesmece ise güzel bir karpuz alıp eve gidilir. Karımızdan özür dilenir. Üst baş kapı önünde çıkartılır. Ve koridorda bizim için yere atılmış battaniyeye kuzu kuzu sarılarak yatılır.

Doğru mu anlamışım Yavuz üstadım... ;D

SDC' Alıntı:
Evet ben de teşekkür ederim ama hala bakamadıklarım var...

Kahve kapanınca tekrar gözden geçircem artık :p

Yavuzcum ellerinize sağlık, Ufuk Bey size de teşekkürler (photoshop bizden kaçmadı ama) ;D ;D
vay be landcilere hitabete bak yavuzcum, jeepcilere bey...işte bizde ne karizma var ispatı.

alpaslanepli' Alıntı:
Evet ben küçüğünüz olarak hep sizleri örnek alıyorum.
Şimdi çıkardığım ders yanlışsa düzeltin. Bir defolu araç bulunur (kontağı solda gibi mesela) Ayağa sandalet giyilir. Önemsediğimiz bir gömleğimiz falan varsa giyilmez kirlenmesin diye. Bir süper marketin otoparkına gidilir. Su kanalı tıkanmış bir yer bulunup taşan su birikintisinde bir kaç geçiş yapılır. Ve mevsimine göre örneğin yaz ise markete girip kesemece mi abi diye sorulup eğer kesmece ise güzel bir karpuz alıp eve gidilir. Karımızdan özür dilenir. Üst baş kapı önünde çıkartılır. Ve koridorda bizim için yere atılmış battaniyeye kuzu kuzu sarılarak yatılır.

Doğru mu anlamışım Yavuz üstadım... ;D

eh aşağı yukarı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.