7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398,230

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz abi şuraya bir iki çizgi film karesi atalım bak nasıl uyanırlar ;D ;D ;D

Herkeşlere iyi geceler sabahlayacaklara iyi sabahlar çamurlanacaklara iyi kirlenmeler çamurlanmayacaklara ise yok onlara bir sözüm yok zaten

Karnım acıktı biraz daha oyalarınsam burada etkinlik diye tutar çorbacı etkinliği isterim ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Yavuzcan niye yaw..Kendisi BJ 60 Lastikleride 38 vala.. ;D ;D

Seni mi kırıcam abicim hemen rakip buldum size ;D ;D ;D ;D

Adam maketçi, projeye başladığında ne boya ne kaynak deneyimi yok, herşey evin garajında başlamış, Demekki bazı şeyleri başarabilmek için sadece çok istemek ve çalışmak yetiyor, inanamayacaksınız bukadarmı titiz çalışılır. 1 .sayfadan başlayın acele etmeden sindire sindire inceleyin, çok keyif aldım ben umarım sizde beğenirsiniz.

Sayfa 51 gps sürücülü km göstergesi çok ilginç, gerçi baştan sona adamceyiz harikalar yaratmış o ayrı . ;D ;D ;D

http://www.fullsizebronco.com/forum/showthread.php?t=25748&highlight=hummer&page=1

Faruk abi esas rakip bu galiba ;D ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

tupluveofkeli.jpg

Geçen hafta konyada drag yarışlarında varmıştı bir tane şahin kocaman yazmış arka bagaj boyunca SIKINTILI ATMOSFERİK diye :smiley:)))

Bu arada günaydın herkeşlere her nerede çamurlanıyor ve çamurlatıyorsa :smiley:)))

İşte modifiye yapmamızın altında yatan gizli gerçekler şimdi düşünüyorum millet niye büyütüyodu lastikleri jantları diye tüm soruların cevapları aşağıdaki videoda ammaaaaa ikinci videoda makyajın ne kadar işe yaradığını göreceğiz :smiley:)))

http://www.youtube.com/watch?v=ywmHT2W09EA​

http://www.youtube.com/watch?v=wdShPHZ8a5Q​

Rica ederim bilmem şimdi anlaşıldımı benim arabama niye makyaj yapmadığım ve stok haliyle bindiğim :smiley:)))

.com' Alıntı:
İşte modifiye yapmamızın altında yatan gizli gerçekler şimdi düşünüyorum millet niye büyütüyodu lastikleri jantları diye tüm soruların cevapları aşağıdaki videoda ammaaaaa ikinci videoda makyajın ne kadar işe yaradığını göreceğiz :smiley:)))

Çok iyiymiş ya, Sabah sabah çok güldüm... ;D ;D , Teşekkürler.

discovery-V8' Alıntı:
Seni mi kırıcam abicim hemen rakip buldum size ;D ;D ;D ;D

Adam maketçi, projeye başladığında ne boya ne kaynak deneyimi yok, herşey evin garajında başlamış, Demekki bazı şeyleri başarabilmek için sadece çok istemek ve çalışmak yetiyor, inanamayacaksınız bukadarmı titiz çalışılır. 1 .sayfadan başlayın acele etmeden sindire sindire inceleyin, çok keyif aldım ben umarım sizde beğenirsiniz.

Sayfa 51 gps sürücülü km göstergesi çok ilginç, gerçi baştan sona adamceyiz harikalar yaratmış o ayrı . ;D ;D ;D

http://www.fullsizebronco.com/forum/showthread.php?t=25748&highlight=hummer&page=1

Oku oku bitmedi sahabtan beri. Adamda ne sabır varmış. 2004-2010 6 yıl dlekolay.... şaka gibi.... Bizede bir Santa lazım sanırım, bizde de bir kaç malzeme eksik kaldı... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR