7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398,633
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

photobucket videoları bende problemli az az yükleniyor sonra da açılmıyor.nasıl düzeltilir bu durum?

Etiketler

Volk' Alıntı:
photobucket videoları bende problemli az az yükleniyor sonra da açılmıyor.nasıl düzeltilir bu durum?
Düzeltilecek bir durum yok aynı anda yoğun bi şekilde izlendiği için sıkıntı oluyor

Ulen 50 defa yazdıkya bunları ;D ;D ;D

35 takabilmek için ya body lift yada dodik, kalıpları yaptırttığım kişide duruyor muhtemelen, en son konuşmamızda 6 parça 500 tl fiyat vermişlerdi, kalıplar benim bu sadece yapımı .

başka, önce 35 lastik ve ona uygun jant, mümkünse 6-7 cm offsetli veya hazır 3 cm offset e 4 cm flanş, lift en az 4 inch, ön ve arkaya açılı kol, öne double cardan şaft, uzun fren boruları, uzun amortisörler. şimdlik aklıma gelen bunlar.

tamam abi saol not aldım bu sefer dodikleri yaptiririm mevzu kesinleşirse ;D

Yavuz bunun toplam maliyeti ne tutuyor? ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Yavuz bunun toplam maliyeti ne tutuyor? ;D ;D ;D

neyi nerden aldığınla ilgili birazda.

kollar 1500-2000
şaft 500-1500
yükseltme 750 -1500
jant 600-1500
lastik 1500-3000
dodik 500-2000
flanş (gerekliyse) 400-1000
burçlar 250-600
ayna mahruti (bunu yazmayı unutmuşum) 175-750 (4,7 veya 4,11)
eğer ayna mahruti değişirse arka şaft 150-300
ayna mahruti değişmez ise arazinin ya oranı ya da komple değişimi (1,667) 500-2500

Gibi bişey çıkar.

abi peki ayna maruti değişimimi tavsiye edersin arazinin değişiminimi?

Tempus' Alıntı:
abi peki ayna maruti değişimimi tavsiye edersin arazinin değişiminimi?

ayna mahruti daha etkili, ama bütçesi daha yüksek , işçiliği fazla, mali engel yoksa daha iyi olur ama küçük lastiğe geri dönmekte hayal olur

discovery-V8' Alıntı:
ayna mahruti daha etkili, ama bütçesi daha yüksek , işçiliği fazla, mali engel yoksa daha iyi olur ama küçük lastiğe geri dönmekte hayal olur

ama arazi şanzumanındaki modifiyede sadece arazide işe yarar aracın asfalt kullanımında bayılmasını engellemez dimi?

yani sadece büyük jant takmak için kafadan bi 10-15bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.
eee evdeki hesap da çarşıyam uymayacağına göre 20bin lira o da tdi bir defender daha alır
yok bu beni çok aştı uzaktan güzel görünüyor da

En iyi ihtimalle 6-7000 gibi bir bütçe, iyi paraymış ben bu kadar tutacağını düşünmemiştim.

buna birde arkaya kilit ekliycez + kaporta ve boya işi tamponlar vinç port bagaj

Tempus' Alıntı:
buna birde arkaya kilit ekliycez + kaporta ve boya işi tamponlar vinç port bagaj

10 000 de öyle gider, aracın tam hazır olması 20 000 ister, ilk alımla birlikte (ıvır zıvırlar dahil) 35000 i geçer

hsbasar' Alıntı:
10 000 de öyle gider, aracın tam hazır olması 20 000 ister, ilk alımla birlikte (ıvır zıvırlar dahil) 35000 i geçer

evet , 30-35 000 civarı bir maliyet planlıyorum bende

Tempus' Alıntı:
evet , 30-35 000 civarı bir maliyet planlıyorum bende

Kürşad aslında çok güzel, tam full bir araç oluyor o fiyata.
Bende zaman zaman ikilemler yaşıyorum, o fiyata çıplak Toyota almakmı mantıklı, full Dİsco ya sahip olmakmı?

hsbasar' Alıntı:
Kürşad aslında çok güzel, tam full bir araç oluyor o fiyata.
Bende zaman zaman ikilemler yaşıyorum, o fiyata çıplak Toyota almakmı mantıklı, full Dİsco ya sahip olmakmı?

aynı ikilemleri yaşıyorum bende, ama herşeyi yeni ve eksiksiz bir dicovery 1 in fiyatına 2. el herşeyi eski ve standart bir vx80 alıyorsun.