KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam yavuz abi sana 2 sey danisicam, discovery 1 v8 98 model toplamayi planlarsam
oncelikle senin kullandigin dodiklerin kalibi oldugunu soylemistin, o dodiklerden gerekirse yaptirmamiz mumkunmu?
ve arabaya 33 veya 35 lastik takicam, eger maliyetler yaklasik ayni olucaksa ve aracin genel performansi, 35 tercihim.
35 takabilmek icin altyapida neler degismeli ve bunun ortalama maliyeti nedir?
35 takabilmek için ya body lift yada dodik, kalıpları yaptırttığım kişide duruyor muhtemelen, en son konuşmamızda 6 parça 500 tl fiyat vermişlerdi, kalıplar benim bu sadece yapımı .
başka, önce 35 lastik ve ona uygun jant, mümkünse 6-7 cm offsetli veya hazır 3 cm offset e 4 cm flanş, lift en az 4 inch, ön ve arkaya açılı kol, öne double cardan şaft, uzun fren boruları, uzun amortisörler. şimdlik aklıma gelen bunlar.
35 takabilmek için ya body lift yada dodik, kalıpları yaptırttığım kişide duruyor muhtemelen, en son konuşmamızda 6 parça 500 tl fiyat vermişlerdi, kalıplar benim bu sadece yapımı .
başka, önce 35 lastik ve ona uygun jant, mümkünse 6-7 cm offsetli veya hazır 3 cm offset e 4 cm flanş, lift en az 4 inch, ön ve arkaya açılı kol, öne double cardan şaft, uzun fren boruları, uzun amortisörler. şimdlik aklıma gelen bunlar.
yani sadece büyük jant takmak için kafadan bi 10-15bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.
eee evdeki hesap da çarşıyam uymayacağına göre 20bin lira o da tdi bir defender daha alır
yok bu beni çok aştı uzaktan güzel görünüyor da
Kürşad aslında çok güzel, tam full bir araç oluyor o fiyata.
Bende zaman zaman ikilemler yaşıyorum, o fiyata çıplak Toyota almakmı mantıklı, full Dİsco ya sahip olmakmı?
Kürşad aslında çok güzel, tam full bir araç oluyor o fiyata.
Bende zaman zaman ikilemler yaşıyorum, o fiyata çıplak Toyota almakmı mantıklı, full Dİsco ya sahip olmakmı?