Düzeltilecek bir durum yok aynı anda yoğun bi şekilde izlendiği için sıkıntı oluyorVolk' Alıntı:photobucket videoları bende problemli az az yükleniyor sonra da açılmıyor.nasıl düzeltilir bu durum?
Tempus' Alıntı:Selam yavuz abi sana 2 sey danisicam, discovery 1 v8 98 model toplamayi planlarsam
oncelikle senin kullandigin dodiklerin kalibi oldugunu soylemistin, o dodiklerden gerekirse yaptirmamiz mumkunmu?
ve arabaya 33 veya 35 lastik takicam, eger maliyetler yaklasik ayni olucaksa ve aracin genel performansi, 35 tercihim.
35 takabilmek icin altyapida neler degismeli ve bunun ortalama maliyeti nedir?
ozel mesaj aticakdim ama kutun dolmus ;D
discovery-V8' Alıntı:Ulen 50 defa yazdıkya bunları ;D ;D ;D
35 takabilmek için ya body lift yada dodik, kalıpları yaptırttığım kişide duruyor muhtemelen, en son konuşmamızda 6 parça 500 tl fiyat vermişlerdi, kalıplar benim bu sadece yapımı .
başka, önce 35 lastik ve ona uygun jant, mümkünse 6-7 cm offsetli veya hazır 3 cm offset e 4 cm flanş, lift en az 4 inch, ön ve arkaya açılı kol, öne double cardan şaft, uzun fren boruları, uzun amortisörler. şimdlik aklıma gelen bunlar.
discovery-V8' Alıntı:Ulen 50 defa yazdıkya bunları ;D ;D ;D
35 takabilmek için ya body lift yada dodik, kalıpları yaptırttığım kişide duruyor muhtemelen, en son konuşmamızda 6 parça 500 tl fiyat vermişlerdi, kalıplar benim bu sadece yapımı .
başka, önce 35 lastik ve ona uygun jant, mümkünse 6-7 cm offsetli veya hazır 3 cm offset e 4 cm flanş, lift en az 4 inch, ön ve arkaya açılı kol, öne double cardan şaft, uzun fren boruları, uzun amortisörler. şimdlik aklıma gelen bunlar.
hsbasar' Alıntı:Yavuz bunun toplam maliyeti ne tutuyor? ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:abi peki ayna maruti değişimimi tavsiye edersin arazinin değişiminimi?
discovery-V8' Alıntı:ayna mahruti daha etkili, ama bütçesi daha yüksek , işçiliği fazla, mali engel yoksa daha iyi olur ama küçük lastiğe geri dönmekte hayal olur![]()
Tempus' Alıntı:buna birde arkaya kilit ekliycez+ kaporta ve boya işi tamponlar vinç port bagaj
hsbasar' Alıntı:10 000 de öyle gider, aracın tam hazır olması 20 000 ister, ilk alımla birlikte (ıvır zıvırlar dahil) 35000 i geçer![]()
Tempus' Alıntı:evet , 30-35 000 civarı bir maliyet planlıyorum bende
hsbasar' Alıntı:Kürşad aslında çok güzel, tam full bir araç oluyor o fiyata.
Bende zaman zaman ikilemler yaşıyorum, o fiyata çıplak Toyota almakmı mantıklı, full Dİsco ya sahip olmakmı?