SDC' Alıntı:Bağlayalım diye tutturdular, epey dil döktüm razı oldular. Duygusal hasar var![]()
SDC' Alıntı:Teşekkür ederim...
Kullandığım araçlara ilgisizliğim daha başıma neler açacak kimbilir ben adam oluncaya kadar...
discovery-V8' Alıntı:Dicimonlamı yakalandın ?
zaten biz bize konuşuyoruz nuayenesi olmayan aracın plakasını da ver tam olsunSDC' Alıntı:Yok Opel'le ...
Ama Dicimon'un da muayenesi yok zaten![]()
siz ne dediniz acaba?acemi80' Alıntı:Dün bende radara yakalandım yanıma yaklaşan polis hah şimdi bende sizi yakaladım hocam, hatırladınızmı sizde beni yakalamıştınız dedi. Meğer polis eski öğrencimmiş.![]()
duman' Alıntı:zaten biz bize konuşuyoruz nuayenesi olmayan aracın plakasını da ver tam olsun
olurda gerçekten sabah sabah seda sayan'a döner burası ;DSDC' Alıntı:E o zaman ben de nasıl kurtulduğumu anlatırım, olur mu ;D
türkiye'de araç sayısından çok insan var.senede bir kere muayene (check- up) zorunlu olsa keşke.araç muayeneden geçiyor otobanda bir kalp krizi 5 araç pert.çok mu geç oldu hayal mi görüyorum...discovery-V8' Alıntı:Benimde bitti muayne , 4 gündür kör balta gibi geziyorum , yarın gidicem bakalım nasıl olacak ???
Hal hatır sorma faslından sonra zaten gülerek ruhsatı uzattı iyi yolculuklar hocam dedi. Ben biraz dikkafalı biriyim zaten ukalalık yapsa oracıkta cezayı ikiye katlardım herhaldeduman' Alıntı:siz ne dediniz acaba?
acemi80' Alıntı:Biz o kadar havan gidemediğimizden maalesef ellerine düşüyoruz. Bizede bundan bi tane gerekiyor
ndoganci' Alıntı:tüm sabah şekerlerine günaydın...