7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,404,959

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Klasikmi oda ne , nasıl bişey yenirmi ;D ;D ;D
Onurrrr Burdamısın Kurtar beni Klasiklere laf soktum şimdi sopalarlar beni ;D ;D

Yunuscum ben 20 li yaşlarımdayken anne-babamın konuşmalarında geçen "vah vah 4.. yaşında vefat etmiş, daha gençmiş de" cümlesini duyunca içimden "ne genci yahu, 4.. yaşına kadar yaşamış işte" derdim...

Şimdi ise "daha ne oldu ki, sadece 42 yaşındayım" diyorum :smiley:

Bilmem anlatabildim mi ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
56 miydi hatirlamiyorum da ustten kusakli bi tek kapi ford vardi Pembe renkli
Anormal bir arabaydi
Bir gun Belcikali bi adam geldi ne kadar araba var topladi goturdu
Yurt disina goturmek icin toplamis

Ne isdi bilmiyorum ama piyasada araba kalmamisdi :smiley:

ford dayımındı ve kırmızı tek kapı ıdı

Merhaba arkdaşlar bir kaç sayfa geriden başladım okumaya bir model muhabbeti gidiyor. Ben en eski kalıyorum galiba ama ruhen gençlerin arasındayım

acemi80' Alıntı:
Merhaba arkdaşlar bir kaç sayfa geriden başladım okumaya bir model muhabbeti gidiyor. Ben en eski kalıyorum galiba ama ruhen gençlerin arasındayım
Abi genç derken okuldanmı bahsediyorsun yoksa burdanmı ;)

acemi80' Alıntı:

ruh önemli gerisi teferruat azizim :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Ohooo fırıncı arabasını satalı çok oldu...Şimdikine ne ad takarsınız bilmem:smiley:))
Ama buraya Boeing 737-400 ile geldim ;D ;D ;D
ben 60 a fırıncı deniyor zannediyordum,
bendeki hatlar karışmış.;D
Yavuz güzel bir isim bulur birazdan.;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR