KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ortam gerilmeden açıklamamı yapayım , Biri bana bunu özel mesaj olarak yollamıştı, Adam olmadığım için cevap vermeyeceğim, bu arkadaşın yazdığı mesajlara.
Bi dakka ben şimdi bunudamı yanlış anlıyorum. İki samimi arkadaşın karşılıklı atışması diye bakıyordum yazışmalara, sanki şimdi işin rengi değişti gibi. Biri bana açıklasın lütfen
Bi dakka ben şimdi bunudamı yanlış anlıyorum. İki samimi arkadaşın karşılıklı atışması diye bakıyordum yazışmalara, sanki şimdi işin rengi değişti gibi. Biri bana açıklasın lütfen
Yok yok öyle bir şey, kimse yanlış anlamasın bir şey. Ohoo, Jeep kıraathanesinde Bursa'lı bir abim var, nasıl sardırdık ona.. Yavuz bana, ben ona sardırırız işte tatlı tatlı, dost dost; LR&Jeep gibi
Yok yok öyle bir şey, kimse yanlış anlamasın bir şey. Ohoo, Jeep kıraathanesinde Bursa'lı bir abim var, nasıl sardırdık ona.. Yavuz bana, ben ona sardırırız işte tatlı tatlı, dost dost; LR&Jeep gibi
Cüneyt nasıl çekti canım şimdi.. Sen kötü bir adamsın Faydalanıyorsun İstanbulun nimetlerinden tabi.. Benim gibi mahrum da değilsin tabi.. Geçici kardeşim geçici