7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,439,250
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Ortam gerilmeden açıklamamı yapayım , Biri bana bunu özel mesaj olarak yollamıştı, Adam olmadığım için cevap vermeyeceğim, bu arkadaşın yazdığı mesajlara.

Bi dakka ben şimdi bunudamı yanlış anlıyorum. İki samimi arkadaşın karşılıklı atışması diye bakıyordum yazışmalara, sanki şimdi işin rengi değişti gibi. Biri bana açıklasın lütfen

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Bi dakka ben şimdi bunudamı yanlış anlıyorum. İki samimi arkadaşın karşılıklı atışması diye bakıyordum yazışmalara, sanki şimdi işin rengi değişti gibi. Biri bana açıklasın lütfen
Yok yok; değişmedi işin rengi. Yavuz latife ediyor.. Samimi arkadaşız biz onunla :smiley:

corehunn' Alıntı:
Yok yok; değişmedi işin rengi. Yavuz latife ediyor.. Samimi arkadaşız biz onunla :smiley:

Buna sevindim çünkü burada dost edinmek ve güzel vakit geçirip bilgilenmek için bulunuyoruz. Aksi bir durum canımızı sıkardı.

acemi80' Alıntı:
Buna sevindim çünkü burada dost edinmek ve güzel vakit geçirip bilgilenmek için bulunuyoruz. Aksi bir durum canımızı sıkardı.
Yok yok öyle bir şey, kimse yanlış anlamasın bir şey. Ohoo, Jeep kıraathanesinde Bursa'lı bir abim var, nasıl sardırdık ona.. Yavuz bana, ben ona sardırırız işte tatlı tatlı, dost dost; LR&Jeep gibi :smiley: :smiley:

corehunn' Alıntı:
Yok yok öyle bir şey, kimse yanlış anlamasın bir şey. Ohoo, Jeep kıraathanesinde Bursa'lı bir abim var, nasıl sardırdık ona.. Yavuz bana, ben ona sardırırız işte tatlı tatlı, dost dost; LR&Jeep gibi :smiley: :smiley:
eee çorbalar kimden?

mete abi şimdi hanım izin vermiyor çorbaya oda sarımısak kokuyor derlerse şaşırma hehe hehe

Cüneyt nasıl çekti canım şimdi.. Sen kötü bir adamsın :smiley: Faydalanıyorsun İstanbulun nimetlerinden tabi.. Benim gibi mahrum da değilsin tabi.. Geçici kardeşim geçici :smiley:

duman' Alıntı:
mete abi şimdi hanım izin vermiyor çorbaya oda sarımısak kokuyor derlerse şaşırma hehe hehe

Evet ben bu 4x4 çülerden korkmaya başladım çamura düştüğümüzde biz elimizi kime uzatacağız :D

Güzel insan Yavuz bunu sana hediye ediyorum, 5. olarak :smiley:

lrd31il9.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Benden olsun, Herkese benden çorba , Cüneyt e duble ;D

Haksızlık yapma Yavuz onun daha çorba içecek çok zamanı var duble olacaksa bana olmalı ben uzatmaları oynuyorum :D

acemi80' Alıntı:
Haksızlık yapma Yavuz onun daha çorba içecek çok zamanı var duble olacaksa bana olmalı ben uzatmaları oynuyorum :D
Yahu abi, kebabın içinde yaşıyorsun işkembeye imreniyorsun.. Hani mumbar, hani şırdan? Ben onlardan istiyor muyum hiç?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR