KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bir kaç yıldır çin lokantası denilen seyyar arabalarla köfteciler moda olmaya başladı bizim burda. Mağazalar kapanıpta yollar boşalınca kaldırımlara köfteciler sıralanıyor. Osmaniyeli de onlara Çin lokantası ismini takmış
mete abi tencerede ne pişiyorsa paylaşırız merak etme.bende de çok ak var ama şimdilik dağınık biraz.senin avatardaki gibi bir ağaç bulsam şöyle sırtımı yaslayacak, orman gençliğimi fısıldar şehir tüter dumanımdan.nickim duman ben bir garib oğlan.bu türkü meşhur olur ben yokken. ;D
Bugün arkadaşım olan sahil güvenliğin komutanını makamında ziyarete gittiğimde Deniz Kuvv. ait bir defender gördüm. Pırıl pırıl, şnorkelli falan bir 110. Dedim, Allah Allah, ne güzel toplanmış, bir de askeriye şnorkel almanız için bütçe de mi verdi dedim size; dedi ki kardeşim o araba 2007 model, fabrika çıkışlı şnorkelli ve MT lastikli.. Şaşırdım, çizgileri hala aynı aracın, ama bu model ve fabrika çıkışı özellikler..
mete abi tencerede ne pişiyorsa paylaşırız merak etme.bende de çok ak var ama şimdilik dağınık biraz.senin avatardaki gibi bir ağaç bulsam şöyle sırtımı yaslayacak, orman gençliğimi fısıldar şehir tüter dumanımdan.nickim duman ben bir garib oğlan.bu türkü meşhur olur ben yokken. ;D
Valla Cüneyt gardaş o ağaca yaslanmak için bende çok bekledim Ankarada 12 yıl oturdum o yıllarda ah derdim ahhh bir memlekete gidebilsemde çama yaslanıp bir sigara içebilsem bütün yorgunluğum gider. İşte şimdi o günlerin acısını çıkarıyorum.