Öyle deme abi, nasıl da kaynıyordur mumbar kazanları şimdi sokaklardaacemi80' Alıntı:Bu saatte ancak çorba gider Korhan gardaşım
acemi80' Alıntı:Haksızlık yapma Yavuz onun daha çorba içecek çok zamanı var duble olacaksa bana olmalı ben uzatmaları oynuyorum![]()
discovery-V8' Alıntı:Mete abicim sana triple olsun çorba, ama kimin uzatmaları oynadığı hiç belli olmaz.![]()
mete abi tencerede ne pişiyorsa paylaşırız merak etme.bende de çok ak var ama şimdilik dağınık biraz.senin avatardaki gibi bir ağaç bulsam şöyle sırtımı yaslayacak, orman gençliğimi fısıldar şehir tüter dumanımdan.nickim duman ben bir garib oğlan.bu türkü meşhur olur ben yokken. ;Dacemi80' Alıntı:Ben ak saçın verdiği avantajı değerlendiriyorum![]()
duman' Alıntı:mete abi tencerede ne pişiyorsa paylaşırız merak etme.bende de çok ak var ama şimdilik dağınık biraz.senin avatardaki gibi bir ağaç bulsam şöyle sırtımı yaslayacak, orman gençliğimi fısıldar şehir tüter dumanımdan.nickim duman ben bir garib oğlan.bu türkü meşhur olur ben yokken. ;D
acemi80' Alıntı:Bu arada yeni arabanda hayırlı olsun Yavuz sanki benim araba ile yaşıt gibi