7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398,474

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Yok yahu benim haberim olmadı aslında, olsa da gitmezdim alerjim var ;D ;D ;D

Öle diyorsun ama bizim bir kabahatimiz var ki hiç sorma...

Ona takılırsak yandık :-[
fazla sorun etme takılacağını zannetmiyorum hafis kusurdan gecersin

umutcelikel' Alıntı:
Umutun fırıncı arabası kadar taş düşsün başınıza ;D

Nedir o kabahat bu arada?? Tüv tecrübemle yardımcı olmaya çalışayım...

Nerden de duyuyorsun hakkında konuşulduğunu ;D ;D

SDC' Alıntı:
.....ama bizim bir kabahatimiz var ki hiç sorma...

"Hiç sorma" derken ciddiyim yani sorma :p

Neme lazım aramızda Tüvtürk çalışanı falan vardır, Dicimon a benzin döküp yakmak zorunda kalırım o zaman ;D ;D

ndoganci' Alıntı:
vayt kimleri görüyorum.... umut bey teşrif etmişler...

bırakın arkadaşımın aracıyla dalga geçmeyi, çabalıyor sonunda doğru yolu bulacak elbet...
Buldum zaten doğru yolu:smiley:)))) Bu bulmuş halim...
Sabah körü malatyadan geldim, yamuldum sıcaktan, kayısı rengi oldum:smiley:)))

SDC' Alıntı:
Nerden de duyuyorsun hakkında konuşulduğunu ;D ;D

Duyar o duyar... Ama işine geleni duyar. Çarşamba günü kesin satar. Zaten Yavuz'la hurdacılar sitesine gitmişler, akıllarına beni Drunk'ta nasıl ektikleri gelmiş. Sonra da beni arayıp gelmiyor musun Ankara'ya Drunk yapalım da satalım seni diyor utanmadan...

nkurtkaya' Alıntı:
Duyar o duyar... Ama işine geleni duyar. Çarşamba günü kesin satar. Zaten Yavuz'la hurdacılar sitesine gitmişler, akıllarına beni Drunk'ta nasıl ektikleri gelmiş. Sonra da beni arayıp gelmiyor musun Ankara'ya Drunk yapalım da satalım seni diyor utanmadan...
:smiley:)))))))))))))Geliyomusun haftaya??? ben Giresuna gidebilirim sıkılıp Ankaradan... bu aralar daral geliyo ofiste, istifayı basmamak için seyahate çıkıyorum...

nkurtkaya' Alıntı:

Nee sen taa Ankara'ya gittin ve ektiler seni öyle mi :eek:

Ama anladım ben sebebini, kelebek kimliğine geçiş durumu sözkonusudur mutlaka :D :D

(ben kaçayım, şimdi Yavuz gelir)

umutcelikel' Alıntı:
...bu aralar daral geliyo ofiste, istifayı basmamak için seyahate çıkıyorum...

Arada benim yetişemediğim bir iki yer var (Afyon, Samsun, Van) oralara da bi program yapıver de bizim işlere de bi baksan?

umutcelikel' Alıntı:
Afyonla işim olmaz, Samsun ve van direk benim bölgem.... Yüzde kaç prim veriyosun? ;D Şnorkel aldım da para lazım ;D ;D ;D

Sana net fiyat, üstüne istediğin kadar koy ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.