7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,374,983
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

beatrix' Alıntı:
Yavuz, hoş geldin bre more.... ;) :D ;D
Ne zamandır aklımda unutuyorum; şu senin avatardaki gibi o genişlikte bir lastik taksan seninkine nasıl olur ama beh, beh, beh.... :smiley: ;) :D ;D

bre mor ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Yavuz 2. atışta sanki hedefi değil altındaki direği mi vurdun? Öyle gibi geldi bana.

abi direk bodoslama basmış bence hedefin yanına gidip, duru da ters açıdan zoomla çekiyor bence... yemezleeeer ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kerimcim Sen kendinide Teflon kaplat bence, kılıcım Ankarada kalmış, Babamın yarı-otomatik Leoparıyla bugün senin için biraz çalıştım, mesafe 50 metre, 20X10 cm metal hedef ;D ;D

Kerim abi bazanın altını açma vakti geldi bence, bu savaş demek... Ben de burada destek kuvvet olarak çıkıyorum pazar günü yola. madem öyle, mühimmatlı bir biçimde, başkent kelebekler nasıl kaçışırmış biraz görsün... 8) ;D ;D ;D

Etiketler

sailor06' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=oCP6pGAq_EU

Sevtap Hanım seversiniz :smiley:)

Şu videonun birde ZJ Grand Cherokee için olanını bulamazmıyız acaba.... ;) :D ;D
Şunun şurasında sitede kardeş sayılmazmıyız yani.... ::smiley: ::smiley: ;D ;D

beatrix' Alıntı:
Şu videonun birde ZJ Grand Cherokee için olanını bulamazmıyız acaba.... ;) :D ;D
Şunun şurasında sitede kardeş sayılmazmıyız yani.... ::smiley: ::smiley: ;D ;D

Bulunmaz mı tabii bulunur :smiley: tez zamanda ekleriz :smiley:

LR ciler yan kahvede alpinin arabayı kötüledim ortalık karıştı nerdesiniz yahu ;D

selamlarr
nereye ne ekledınız yaww ben de göz zevkimi deforme etmek istiyorum ;D ;D

adrenalim' Alıntı:
selamlarr
nereye ne ekledınız yaww ben de göz zevkimi deforme etmek istiyorum ;D ;D
Murselin 6320 ve 6321 . mesajda oyle arazi aracına benzer bişeyler var tavsiye etmem sen defenderin daha boyanmamış haline bak o daha güzeldir ;D ;D ;D

sailor06' Alıntı:
Sevtap Hanım seversiniz :smiley:)

Teşekkür ederim Gökhan Bey, parkur bana Düzce Off-Road Oyunları'ndaki halimizi hatırlattı ;D

4H ile buz pateni yapar gibiydi Dicimon :D :D

http://tr.sevenload.com/pl/ezUFRM8/500x408/swf,play

Bunu da severim ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Kerim abi bazanın altını açma vakti geldi bence, bu savaş demek... Ben de burada destek kuvvet olarak çıkıyorum pazar günü yola. madem öyle, mühimmatlı bir biçimde, başkent kelebekler nasıl kaçışırmış biraz görsün... 8) ;D ;D ;D

Yazııık pek de gençti :D :D

SDC' Alıntı:
Teşekkür ederim Gökhan Bey, parkur bana Düzce Off-Road Oyunları'ndaki halimizi hatırlattı ;D

4H ile buz pateni yapar gibiydi Dicimon :D :D

http://tr.sevenload.com/pl/ezUFRM8/500x408/swf,play

Bunu da severim ;D ;D

Bu araç fully equipped :smiley: önlerde de kilit var. Düz yolda ilerler gibi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR