Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
bre mor ;D ;D
abi direk bodoslama basmış bence hedefin yanına gidip, duru da ters açıdan zoomla çekiyor bence... yemezleeeer ;D ;D ;D
Kerim abi bazanın altını açma vakti geldi bence, bu savaş demek... Ben de burada destek kuvvet olarak çıkıyorum pazar günü yola. madem öyle, mühimmatlı bir biçimde, başkent kelebekler nasıl kaçışırmış biraz görsün... 8) ;D ;D ;D
beatrix' Alıntı:Yavuz, hoş geldin bre more....![]()
;D
Ne zamandır aklımda unutuyorum; şu senin avatardaki gibi o genişlikte bir lastik taksan seninkine nasıl olur ama beh, beh, beh....![]()
![]()
;D
bre mor ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:Yavuz 2. atışta sanki hedefi değil altındaki direği mi vurdun? Öyle gibi geldi bana.
abi direk bodoslama basmış bence hedefin yanına gidip, duru da ters açıdan zoomla çekiyor bence... yemezleeeer ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Kerimcim Sen kendinide Teflon kaplat bence, kılıcım Ankarada kalmış, Babamın yarı-otomatik Leoparıyla bugün senin için biraz çalıştım, mesafe 50 metre, 20X10 cm metal hedef ;D ;D
Kerim abi bazanın altını açma vakti geldi bence, bu savaş demek... Ben de burada destek kuvvet olarak çıkıyorum pazar günü yola. madem öyle, mühimmatlı bir biçimde, başkent kelebekler nasıl kaçışırmış biraz görsün... 8) ;D ;D ;D