7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,372,628
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Aracın frenleri yapıldı da benim frenler tutmuyor

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=36102.0
Boşver abla sıkıntın yapmaya değmez
yanarım yanarımda bu sayfada konuştuğumuz teknik konuları ,fotoları , videoları , ayıklamazlarsa ona yana

Etiketler

o söylediğin başlıklar bencede gereksiz olmazsa olmaz birşey değil ;D

ahmetergun' Alıntı:
o söylediğin başlıklar bencede gereksiz olmazsa olmaz birşey değil ;D

) onlar yok edilecek heralde... bizim bu kahvelerde de günde 10 15 sayfa rahat açılıyor aktif zamanlarda, temizlenmesi bence mantıklı. ama tabi paylaşılan ve bilgi içeren mesajlar da var. bilemiyorum onları ayıklayabilirler mi. kolay gelsin moderasyona ne diyeyim

Onur galiba yanılıyoruz bu başlaık tamamen kaldırılacaklar listesindede olabilir
Bord gibi oyunları kaldırmayacaklar gibi geliyor bana

yunus bager' Alıntı:
Onur galiba yanılıyoruz bu başlaık tamamen kaldırılacaklar listesindede olabilir
Bord gibi oyunları kaldırmayacaklar gibi geliyor bana

biz de bir daha açarız.. ;D ;D ;D
yok ya sanmıyorum kalkacağını. site içinde insanların kaynaşmasına birlikte eğlenmesine birşey demeyeceklerdir umarım.

fastjunkie' Alıntı:
biz de bir daha açarız.. ;D ;D ;D
yok ya sanmıyorum kalkacağını. site içinde insanların kaynaşmasına birlikte eğlenmesine birşey demeyeceklerdir umarım.
İşanlah bende aynı düşüncedeyim
Evet yaa tekrar tekrar açarız bakalım şilmeye yetiştirebilirlermi ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
İşanlah bende aynı düşüncedeyim
Evet yaa tekrar tekrar açarız bakalım şilmeye yetiştirebilirlermi ;D ;D ;D

silmeye değil de forumdan atmaya yetişebilirler ;D
şaka bi yana cidden bişi demem bu konuda yetkililere lise zamanında bi forumumuz vardı. veritabanından neler çektiğimizi bi ben bilirim.. tabi burası daha profesyonel alt yapılı biryer ama sorunlar yine aynı olacaktır. ne de olsa temizlik güzeldir ;D

Olurmu canım anlaşma yapacaz aramızda sırasıyla her gün birimiz konu açacak ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Olurmu canım anlaşma yapacaz aramızda sırasıyla her gün birimiz konu açacak ;D ;D ;D ;D
ya bu LR ciler hep mi böyle anarşik ruhlu, biri forumu birbirine katar, biri tüfek alır dağa taşa sıkar.. ingilizler böyle insanlar değillerdi valla, bir de sör olacaklar... ;D ;D ;D ;D

Alanyadan hepınıze ıyı gecelrrrrrrr Ne o yahu kimseler kalmadımı dükkanda

Günaydın.

Bu "temizlik" konusunda gerekçenin server, kapasite, hız gibi teknik sebeplere bağlanması bence doğru değil. Buraya yazılan bir text mesaj 100 byte civarı alan kaplar. Siteye yüklenen en küçük resimler bile 250 KB'ye kadar izin veriliyor. Yani 1 resim = 2.500 mesaj kadar yer kaplıyor. Kapasite gerekçe olmamalı.
Bilgi aramaya engel olma konusu da basit bir şekilde çözülebilir. Arama motorlarının serbest muhabbet kısmında arama yapmaması için bu başlıklardaki "tag"ler atılırsa sorun hallolur.

Tüm bunlara rağmen bu bölümlerdeki veri trafiği sunucuya yük getiriyor tabii ki, eğer bu yükün bedelini bu bölümlere mesaj yazmak isteyen üyelere ödemeleri gerektiği söylense ve mesaj başına birkaç krş gibi bir ücretlendirme ile bu konu da çözülemezmiydi?

Demokrasilerde çareler tükenmez....

fastjunkie' Alıntı:
ya bu LR ciler hep mi böyle anarşik ruhlu, biri forumu birbirine katar, biri tüfek alır dağa taşa sıkar.. ingilizler böyle insanlar değillerdi valla, bir de sör olacaklar... ;D ;D ;D ;D

Asıl ingilizler bütün dünyayı karıştırıyor ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Asıl ingilizler bütün dünyayı karıştırıyor ;D ;D ;D
Onurcum yanlış kelime kullandı ama boş bulunduğuna kanaat getirdim o bakımdan bu kelimeyi tamamen şaka olarak kabul ediyorum
yoksa ingilizler dünyada en son örnek alacağım toplumdur