7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,311,405
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bende CJ'de 30 liralık sisler kullanıyorum. Nede olsa off-road aracı
Grand'ta ise Warn'ün sislerini beğenmiş ve 750 papel bayılmıştım

Etiketler

Az önce sanayide yanımda duran ve sohbet ettiğimiz Sinan sen değilmisin yaw Ne çabuk foruma aktın

Jeep34' Alıntı:
Bende CJ'de 30 liralık sisler kullanıyorum. Nede olsa off-road aracı
Grand'ta ise Warn'ün sislerini beğenmiş ve 750 papel bayılmıştım
;D ;D cok kişiye cevap hakı dogar diye bişey diyemedim
Uğur abi bi ara Grand la bizimle off roada gelsene ;D

hural' Alıntı:
Az önce sanayide yanımda duran ve sohbet ettiğimiz Sinan sen değilmisin yaw Ne çabuk foruma aktın
evvet,, canım sıkıldı yapacak bişey yok usta'' perşembe gel'' dedi bende biraz gezi fotolarına bakayım dedim takıldık. sen bana diyosun ama sende sende ben den aşağı kalmıyosun hakanım..

e.postacı' Alıntı:
evvet,, canım sıkıldı yapacak bişey yok usta'' perşembe gel'' dedi bende biraz gezi fotolarına bakayım dedim takıldık. sen bana diyosun ama sende sende ben den aşağı kalmıyosun hakanım..

Benimki sendne kara misali işte
Aklıma ne geldi şimdi; Muhammet Usta'nın LR'yi video ya çekmek lazım aslında, fotoğraf kesmez o makinayı

hural' Alıntı:
Aklıma ne geldi şimdi; Muhammet Usta'nın LR'yi video ya çekmek lazım aslında, fotoğraf kesmez o makinayı

Hakancım nesi varmış LRnin merak ettim şimdi videoyu boşver foto olsun bize yeret

hural' Alıntı:
ya bunaltmıyalım milleti onun arac aklıma geldikçe benimki fakir,kenar mahalle, varoş evlerine benziyor diyorum kendi kendime.
bide bizim arkadaşlar arabanın özelliklerini duyunca yalnızca arazi aracı, ne gerek var , görmemişin defender i olmuş, mundar falan demeye başlarsa konuştuğumuz konu gibi olur..

yunus bager' Alıntı:
Uğur abiden ses çıkmadı tamam hadi budraki dallar yaş en azından ayna ,far,cam ,kırmıyor ;D ;D ;D

yunus abi siz offroad mu yapıyosunuz saklanbaç mı oynuyosunuz ben fotolardan çıkaramadım ;D

altug onaran' Alıntı:
yunus abi siz offroad mu yapıyosunuz saklanbaç mı oynuyosunuz ben fotolardan çıkaramadım ;D
Valla yol arıyorduk ama bulamadık sonradan earz tan karşılaştırdık meğerse yolun 10 m yakınındaymışız ama girmeyi beceremedik geri döndük ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Hakancım nesi varmış LRnin merak ettim şimdi videoyu boşver foto olsun bize yeret

Yunusum, ortaya bi laf attım ama, fotoğrafıda yok elimde şu an. En kısa zamanda çekip yüklücem ama. Fotoğraf makinam yanımda değildi maalesef, amacım sadece sanayiye gitmek olduğu için...

Tabiiki gelirim Yunus, benimki doğuştan offroad'çu.. Amcası 1. fotoda henüz 3 aylıktı ;D .. 2. fotoda ise hiperaktif bir hal almıştı

Tamam sustumm ;D