evvet,,hural' Alıntı:Az önce sanayide yanımda duran ve sohbet ettiğimiz Sinan sen değilmisin yawNe çabuk foruma aktın
![]()
e.postacı' Alıntı:evvet,,canım sıkıldı yapacak bişey yok usta'' perşembe gel'' dedi bende biraz gezi fotolarına bakayım dedim takıldık. sen bana diyosun ama sende sende ben den aşağı kalmıyosun hakanım..
![]()
![]()
hural' Alıntı:Benimki sendne kara misali işte![]()
Aklıma ne geldi şimdi; Muhammet Usta'nın LR'yi video ya çekmek lazım aslında, fotoğraf kesmez o makinayı![]()
ya bunaltmıyalım milleti onun arac aklıma geldikçe benimki fakir,kenar mahalle, varoş evlerine benziyor diyorum kendi kendime.hural' Alıntı:Benimki sendne kara misali işte![]()
Aklıma ne geldi şimdi; Muhammet Usta'nın LR'yi video ya çekmek lazım aslında, fotoğraf kesmez o makinayı![]()
yunus bager' Alıntı:
Valla yol arıyorduk ama bulamadık sonradan earz tan karşılaştırdık meğerse yolun 10 m yakınındaymışız ama girmeyi beceremedik geri döndük ;D ;Daltug onaran' Alıntı:yunus abi siz offroad mu yapıyosunuz saklanbaç mı oynuyosunuz ben fotolardan çıkaramadım ;D
yunus bager' Alıntı:Hakancım nesi varmış LRnin merak ettim şimdi videoyu boşver foto olsun bize yeret![]()
forumda olması lazım ama bi bakayım bulabilirsemhural' Alıntı:Yunusum, ortaya bi laf attım ama, fotoğrafıda yok elimde şu an.
e.postacı' Alıntı:ya bunaltmıyalım milleti onun arac aklıma geldikçe benimki fakir,kenar mahalle, varoş evlerine benziyor diyorum kendi kendime.
bide bizim arkadaşlar arabanın özelliklerini duyunca yalnızca arazi aracı, ne gerek var , görmemişin defender i olmuş, mundar falan demeye başlarsa konuştuğumuz konu gibi olur..