Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Artik iki tur attirirsin bana

SDC' Alıntı:Teşekkür ederim arkadaşlarım ;D ;D
Artik iki tur attirirsin bana
SDC' Alıntı:Teşekkür ederim arkadaşlarım ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Yunus görmemiş daha ;D ;D ;D bence deli olacak , araç göründüğünden bile güzel, Defender in bukadar temizi herkese kısmet olmaz, içinde tıkırtı, çatırtı, motor sesi olmayan defender varmıdır? iş bu o ;D
ufukozkan' Alıntı:Yani digerleri takirtili tukurtulu sesli filan yaramazmi diyosun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:...defenderi ver banada biraz gezeyim...
discovery-V8' Alıntı:Sevtap hanım sizi şöyle alalım artık ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.520;topicseen
Yavv nekadar sevindirik oldum bilsenizdiscovery-V8' Alıntı:Yunus görmemiş daha ;D ;D ;D bence deli olacak , araç göründüğünden bile güzel, Defender in bukadar temizi herkese kısmet olmaz, içinde tıkırtı, çatırtı, motor sesi olmayan defender varmıdır? iş bu o ;D
SDC' Alıntı:Darısı diğer Fahri Land Rover'cilere diyorum (Kerim ve Ufuğa bu sözüm tabi ki) ;D ;D ;D
Benim kadar gönlünden geçiren herkesin istediği araca kavuşmasını dilerim![]()
SDC' Alıntı:gittim, gittim ;D ;D
dağıtmışlardı, ortalığı da topladım![]()
![]()
Sen güzel diyorsan tamamdır abi vaybe şaka maka derken sevtap ablada Land cı oldu darısı değer lerinin başına ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Tam dediğim gibi olmuş, Yunus sevinçten çıldırmış ;D ;D ;D
Araç 2.5 benzin, fakat elektronik ateşlemeli cinsinden, hidrolik direksiyonu var, kaput içindeki etiketler ön taraftaki boya kodu falan yazan onlar bile yepyeni, km sayacında ne varsa dibine kadar vuruyor, bizdeki 2,5 benzinle alakası yok çok seri, sakın küçümsemeyin düz duvara tırmanacakmış hissi uyandırıyor insanda, 5 adet discoverer STT lastik ve LR alüminyum jantları var, vinç tamponu ve vinci var, hi-lift i var daha ne olsun o bir defender 90 ;D arazi için yaratılmış, ama düz yolunda hakkını veriyor.
yunus bager' Alıntı:Az kaldı Ufuk abi direkten döndü birdahakine oda kesin land roveri olacak
yazargezeryolçizer' Alıntı:Sevtap çok sevindim,
Araç resimlerde bile ben burdayım diyor.
Kazasız belasız ,ağız tadıyla sürüşler dilerim ,