7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,294,475
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Dur bakalım daha dönmedi direkten o, bugün tam ona göre bişey buldum, oda orjinal, kalbinde v8 var, henüz görmedim bir göreyim eğer tamamsa, ufuğun işi bitmiştir ;D
Tamam o zaman
körle yatan şaşı kalkarmış derler ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Bende darısı senin başına diyorum ;D ;D ;D ;D
Zaten söylediğin parça fiyatları ve senin araç yüzünden uykularım kaçıyor,
Ufak bir işim var herşey yolunda giderse ,esaslı bir sohbet etmemiz gerekecek galiba ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ufak bir işim var herşey yolunda giderse ,esaslı bir sohbet etmemiz gerekecek galiba ;D
Tamam Kerim abide yola girdi ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

Satılır abi merak etme senin araçdan daha iyisinimi bulacaklar ben başka eşi olduğunu zannetmiyorum

Yavuz abi Ufuk abinin araci satılana kadar cj ler hakında atalım tutalım met edelim satıldıktan sonra .... atmaya devamm ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Satılır abi merak etme senin araçdan daha iyisinimi bulacaklar ben başka eşi olduğunu zannetmiyorum

Yavuz abi Ufuk abinin araci satılana kadar cj ler hakında atalım tutalım met edelim satıldıktan sonra .... atmaya devamm ;D ;D ;D ;D

:smiley: :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:

ahahahahahaha tamadır bu işşş ;D ;D Onur nerdesin ? Sıra sende ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

Yahu işin ilginci Ufuk abinin araç çok hoş ve gördüğüm en sağlam CJ , uzunluğu def110 ile aynı bakma lastilerden kısa gibi göründüğüne, beton gibi alet, onu sattırmaya kıyamam ben. zırt pırt dökülen bişey olsaydı çoktan kanına girmiştim Ufuk abinin. Yüzü diye değil Ufuk abi gibi sağlam arkadaş O cj, hiç su koyvermedi, içim ısındı ona.

discovery-V8' Alıntı:
ahahahahahaha tamadır bu işşş ;D ;D Onur nerdesin ? Sıra sende ;D ;D

Abicim ben sana taa ne zaman sorduydum.. Ama defender öğrenci arabası değil gibi.. :D
Sen şu şasiden topladığını bitir de, onu bekliyorum işte.. hediye edecektin ya söz vermiştin.. ;D ;D ;D

Yunus, Kerim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :smiley:

Hala uyumadım sevinçten ama gezmeye de çıkamadım, otelde pinekliyorum ;D

Ben bu Ankara'da çok kayboluyorum :(

fastjunkie' Alıntı:
Abicim ben sana taa ne zaman sorduydum.. Ama defender öğrenci arabası değil gibi.. :D
Sen şu şasiden topladığını bitir de, onu bekliyorum işte.. hediye edecektin ya söz vermiştin.. ;D ;D ;D

Hakana söyle ozaman , yada benim külüstüre razı ol onu vereyim ;D içinide derleyip topladık biraz, tabi Duru razı olursa ;D

ic.jpg

SDC' Alıntı:
Hala uyumadım sevinçten.........

Bu duyguyu iyi bilirim sabaha kadar her yarım saatte bir balkondan bir sigara yakıp yeni oyuncağını seyretmek çok güzel bir duygudur. ;)

SDC' Alıntı:
Yunus, Kerim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :smiley:

Hala uyumadım sevinçten ama gezmeye de çıkamadım, otelde pinekliyorum ;D

Ben bu Ankara'da çok kayboluyorum :(
Sevtap Ankara kasabanın hallicesi 4 bilemedin 5 ana cadde var ;D
Ama sen yinede çıkma yol soracak düzgün adam kalmamıştır bu saatte.

Onur ,bence Duru çoktan fan olmuştur ,unut sen o aracı,
yüzündeki mutluluğa baksana, ;D

Arkadaşlar ben kaçıyorum yarın beni uzun bir gün bekliyor, İyi geceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR