discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 8 Eyl 2009 #7,025 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Sevtap Ankara kasabanın hallicesi 4 bilemedin 5 ana cadde var ;D Ama sen yinede çıkma yol soracak düzgün adam kalmamıştır bu saatte. Onur ,bence Duru çoktan fan olmuştur ,unut sen o aracı, yüzündeki mutluluğa baksana, ;D Arkadaşlar ben kaçıyorum yarın beni uzun bir gün bekliyor, İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Kerim, rüyanda rengarenk defenderlar gör ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Sevtap Ankara kasabanın hallicesi 4 bilemedin 5 ana cadde var ;D Ama sen yinede çıkma yol soracak düzgün adam kalmamıştır bu saatte. Onur ,bence Duru çoktan fan olmuştur ,unut sen o aracı, yüzündeki mutluluğa baksana, ;D Arkadaşlar ben kaçıyorum yarın beni uzun bir gün bekliyor, İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Kerim, rüyanda rengarenk defenderlar gör ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 8 Eyl 2009 #7,026 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: iyi geceler Kerim, rüyanda rengarenk defenderlar gör ;D Genişletmek için tıkla ... Olmadı cicili bicili deseydin yakışmaz abi defendere ;D ;D Kerim abi sen normal mat renkller gör yeter ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: iyi geceler Kerim, rüyanda rengarenk defenderlar gör ;D Genişletmek için tıkla ... Olmadı cicili bicili deseydin yakışmaz abi defendere ;D ;D Kerim abi sen normal mat renkller gör yeter ;D ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 8 Eyl 2009 #7,027 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur zaten kaymış bu tarafa belli bu ama bence Kerim ve Ufuk da bilinçaltında daha fazla saklayamayacaklar ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur zaten kaymış bu tarafa belli bu ama bence Kerim ve Ufuk da bilinçaltında daha fazla saklayamayacaklar ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 8 Eyl 2009 #7,028 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar CJ sever bunları yemez arkadaşlar
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar CJ sever bunları yemez arkadaşlar
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 8 Eyl 2009 #7,029 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Jeep34' Alıntı: Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar CJ sever bunları yemez arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Uğur abi hiç boşuna uğraşma ;D hatta buralarda fazla dolaşırsan jeep'leri satılık yapar sanada bir LR aramaya başlarız ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Jeep34' Alıntı: Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar CJ sever bunları yemez arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Uğur abi hiç boşuna uğraşma ;D hatta buralarda fazla dolaşırsan jeep'leri satılık yapar sanada bir LR aramaya başlarız ;D ;D ;D
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 8 Eyl 2009 #7,030 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Jeep34' Alıntı: Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar CJ sever bunları yemez arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ben Ufuk abinin ne diyeceğini biliyorum ;D ;D ;D kısa ve net "Defender alırsam bende Napolyonum" diyecek ;D ;D ;D Daha önce 3 defa napolyon olduğunu gördüğüm için 4. neden olmasın ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Jeep34' Alıntı: Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar CJ sever bunları yemez arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ben Ufuk abinin ne diyeceğini biliyorum ;D ;D ;D kısa ve net "Defender alırsam bende Napolyonum" diyecek ;D ;D ;D Daha önce 3 defa napolyon olduğunu gördüğüm için 4. neden olmasın ;D ;D
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 8 Eyl 2009 #7,031 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Uğur abi hiç boşuna uğraşma ;D hatta buralarda fazla dolaşırsan jeep'leri satılık yapar sanada bir LR aramaya başlarız ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hadi yaa. Nasıl peki sağlam mı bunlar. Off-road'a gelir mi ?
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Uğur abi hiç boşuna uğraşma ;D hatta buralarda fazla dolaşırsan jeep'leri satılık yapar sanada bir LR aramaya başlarız ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hadi yaa. Nasıl peki sağlam mı bunlar. Off-road'a gelir mi ?
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 8 Eyl 2009 #7,032 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Off bırakın bunları yahu Eski aracını satmak o kadar da kolay değilmiş Dicimon neye uğradığını anlayamadan öyle arkamızdan bakakaldı :'(
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Off bırakın bunları yahu Eski aracını satmak o kadar da kolay değilmiş Dicimon neye uğradığını anlayamadan öyle arkamızdan bakakaldı :'(
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 8 Eyl 2009 #7,033 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Off bırakın bunları yahu Eski aracını satmak o kadar da kolay değilmiş Dicimon neye uğradığını anlayamadan öyle arkamızdan bakakaldı :'( Genişletmek için tıkla ... Çekiciyle gittikçe sen onun arkasından bakakalıyordun, bence üzülme hiç.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Off bırakın bunları yahu Eski aracını satmak o kadar da kolay değilmiş Dicimon neye uğradığını anlayamadan öyle arkamızdan bakakaldı :'( Genişletmek için tıkla ... Çekiciyle gittikçe sen onun arkasından bakakalıyordun, bence üzülme hiç.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 8 Eyl 2009 #7,034 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Yunus, Kerim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Hala uyumadım sevinçten ama gezmeye de çıkamadım, otelde pinekliyorum ;D Ben bu Ankara'da çok kayboluyorum Genişletmek için tıkla ... Haber vermedin aramadin kusdum yani Bi yardimimiz dokunurdu filan
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Yunus, Kerim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Hala uyumadım sevinçten ama gezmeye de çıkamadım, otelde pinekliyorum ;D Ben bu Ankara'da çok kayboluyorum Genişletmek için tıkla ... Haber vermedin aramadin kusdum yani Bi yardimimiz dokunurdu filan
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 8 Eyl 2009 #7,035 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevtap hayırlı olsun. Aracını sattığını bilmiyordum. Cepteyim, eski mesajlarada bakamadım.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevtap hayırlı olsun. Aracını sattığını bilmiyordum. Cepteyim, eski mesajlarada bakamadım.
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 8 Eyl 2009 #7,036 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Jeep34' Alıntı: Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar CJ sever bunları yemez arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Vallahi yaaaaaa Iyi oldu yazdigin kendime geleyim Ne bu defender defender Sabah aksam defender dinliyorum Yettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Jeep34' Alıntı: Ufuk dikkat bunlar seni ketenpereye getiriyorlar CJ sever bunları yemez arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Vallahi yaaaaaa Iyi oldu yazdigin kendime geleyim Ne bu defender defender Sabah aksam defender dinliyorum Yettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 8 Eyl 2009 #7,037 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Vallahi yaaaaaa Iyi oldu yazdigin kendime geleyim Ne bu defender defender Sabah aksam defender dinliyorum Yettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... Yarın alırım ben senin ifadeni, Defender çamurluğu söküp takarken 1-2 foto koyayımmı ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Vallahi yaaaaaa Iyi oldu yazdigin kendime geleyim Ne bu defender defender Sabah aksam defender dinliyorum Yettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... Yarın alırım ben senin ifadeni, Defender çamurluğu söküp takarken 1-2 foto koyayımmı ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 8 Eyl 2009 #7,038 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Jeep34' Alıntı: Sevtap hayırlı olsun. Aracını sattığını bilmiyordum. Cepteyim, eski mesajlarada bakamadım. Genişletmek için tıkla ... Belkide Sevtap ablanın defender aldığındanda haberin yoktur
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Jeep34' Alıntı: Sevtap hayırlı olsun. Aracını sattığını bilmiyordum. Cepteyim, eski mesajlarada bakamadım. Genişletmek için tıkla ... Belkide Sevtap ablanın defender aldığındanda haberin yoktur
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 8 Eyl 2009 #7,039 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yarın alırım ben senin ifadeni, Defender çamurluğu söküp takarken 1-2 foto koyayımmı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bilginin zararini gormedim bu gune kadar Bi sey olmaz koy
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar discovery-V8' Alıntı: Yarın alırım ben senin ifadeni, Defender çamurluğu söküp takarken 1-2 foto koyayımmı ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bilginin zararini gormedim bu gune kadar Bi sey olmaz koy
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 8 Eyl 2009 #7,040 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Bilginin zararini gormedim bu gune kadar Bi sey olmaz koy Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D olsa koyacam ;D Titreme ve Kekeleme gelmiş halinde ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Bilginin zararini gormedim bu gune kadar Bi sey olmaz koy Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D olsa koyacam ;D Titreme ve Kekeleme gelmiş halinde ;D