KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İyi akşamlar Hakan bizim burada geleneksel Göç Ateşi şenlikleri vardı bu gün ordaydım Benim ihtiyar aslanı oğlum aldı banada Motorsiklet kaldı bu gün onla idare ettim.
Evet Kurtkaya üç ayrı yerde kazan kaynatıyoruz ve katılanlardan tek istediğimiz yemek alacak kaplarını getirmek oluyor. Çay ve yemek bizim tarafımızdan karşılanıyor.
Motorun üzerinde de tam harakat ediyordum bizim çocuklar bi dakka baba fotoğraf çekiyoruz dediler durdum öyle çıkmış işte.
Fotolar çok güzel, paylaşımınız için teşekkürler. Sizi ve motorunuzu net gördüm Çin min canavar gibi abi, az yakması A noktasından B noktasına götürsün yeter. Maliye Bakanı yemin ettirdi, 2 tekerlek yasak. Nişanlı olduğumz dönemlerde sıkı bir kaza yaptım, kask olmasaydı beynim kaldırıma yapışmıştı. Olayın şokunu atlattıktan sonra kaskı çıkarttığımda ne kadar önemli bir malzeme olduğunu bir kere daha gördüm; kaskın sol tarafı boydan boya traşlanmış, asfaltta bulunan taşlar saplanmıştı ??? Nasıl düşüp nasıl kafamı çarptıysam ? Çok şükür kırık ve çıkıksız atlattım kazayı...
Yanlış anlamayın motordan soğutmak için yazmadım. Tam aksine motorsikleti destekliyorum ama lütfen kasksız motora binmeyin lütfen... 5 yıl motokuryelik yaptım İstanbul trafiğinde 1 kere kaza yapmadım, ama düştüğümde kurye değildim ve mahalle arasında 30 km. sürat yapıyordum. Allah korusun aman abi
Haklısın hakan motorsiklet kullanırken çok dikkatli olmak lazım kask 1 tane idi arkaya küçük oğlum bindi baba bende seninle geleyim diye mecburen kaskı ona verdim. Malum çocuklarımız bizden kıymetli
Bende uzun zamandır motorsiklet kullanırım allaha şükür bu güne kadar hiç kaza yapmadım
Bak sana bir fotoğrafımı göstereyim fotoğraf 1963 yılında çekilmiş
Bende uzun zamandır motorsiklet kullanırım allaha şükür bu güne kadar hiç kaza yapmadım