7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,383,174

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
;D Abi ama doğru söyle yani, bu poz nasıl bi pozdur.. Biran için tarafsız konuş ;D
İyi geceler Mete abi, saygılar.
Adamı düşman bellemişsiniz tek LR o kalmış aranızda temkinli davranıyordur size güven olmaz ;D ;D ;D ;D

Fazla kabak oyacağı olan varmı? , bilkente kadar gidip gelicem orda lazımda ;D ;D

Yunus ,yavuz teşekkürler ,

acemi80' Alıntı:
Evet katılıyorum ucuz ve benim için bir oyuncak olacak deniyorsa seriesler ideal, ama ben bunu offroad aracına çevireceğim denirse hele helede lüks aranırsa o zaman başa bela olabilir.
Mete hocam bilgiler için teşekkürler ,
Lüks olmasını hiç düşünmedim ,ama off road a dayalı bir şeyler olurmu diye merak etmiştim.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yunus ,yavuz teşekkürler ,
Mete hocam duymasın
ama serislerin şasesi defenderler kadar atlamaya zıplamaya gelmez şanzımanları birazdaha naziktir ama aşırı zorlamada mil keser ve diğer gurup dişlilerine zarar gelmez Umutun meşhur lafı varya sigortasıdır diye

MKE ihalalerinden parakende satılan tenteli defenderlere bi bak derim belki işe yarayan birtane bulursun yada ihaleye gir 5000 den kapı açılıyor

yunus bager' Alıntı:
MKE ihalalerinden parakende satılan tenteli defenderlere bi bak derim belki işe yarayan birtane bulursun yada ihaleye gir 5000 den kapı açılıyor

3 ihalede elenip satılmayanları 3000 yada 4000 e alma şansı var.
İhale yapanlarla bire bir görüştüm ne derece işe yarar arabalar orası da tartışılır.

figo' Alıntı:
İhale yapanlarla bire bir görüştüm ne derece işe yarar arabalar orası da tartışılır.
Offroada birkaç ay gitsin attığın strese değer ;D ;D
nerye kadar orası cizilecek aman bişey olmasın falan filan

figo' Alıntı:

Parakende satışlarda 3,5 bin tenteliler , 4,25 bin kapalı kabinler veriliyor diye biliyorum hemen oracıkta beğendiğin aracı alıp gidebiliyorsun