fastjunkie' Alıntı:Yunus ustamda sanırım, ilahi adalet bu ;D
yunus bager' Alıntı:;D ;D ;D ;D
O zor işte duryavv bende yarıldım gülmekten hanım atacak beni evden ;D ;D ;D ;D
İyi geceler Mete abi, saygılar.acemi80' Alıntı:İyigeceler onur
Adamı düşman bellemişsiniz tek LR o kalmış aranızda temkinli davranıyordur size güven olmaz ;D ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:;D Abi ama doğru söyle yani, bu poz nasıl bi pozdur.. Biran için tarafsız konuş ;D
İyi geceler Mete abi, saygılar.
Birdahaki geziyi sabirsizlikla bekliyorum Kesin cok eglenicezdiscovery-V8' Alıntı:Fazla kabak oyacağı olan varmı? , bilkente kadar gidip gelicem orda lazımda ;D ;D
Yunus ,yavuz teşekkürler ,discovery-V8' Alıntı:Mete abide burada ama düşündüğün tarzda birşey yapabilmen zor series ler den, ama ben orjinal severim dersen o başka , yok kilit takayım, tampon bulayım oranlarıyla oynayayım kocaman lastikler takayım dersen o işler bununla olmaz, Uğur hocanın aracını biliyorsun, alt RRC defender birleşimi, modifiyeye açık ama çok para ve emek harcadı helezona ve sürekli 4 çekere çevirdi , keşke defender alsaydım diye hayıflanıyor.
Mete hocam bilgiler için teşekkürler ,acemi80' Alıntı:Evet katılıyorum ucuz ve benim için bir oyuncak olacak deniyorsa seriesler ideal, ama ben bunu offroad aracına çevireceğim denirse hele helede lüks aranırsa o zaman başa bela olabilir.
;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Fazla kabak oyacağı olan varmı? , bilkente kadar gidip gelicem orda lazımda ;D ;D
Bizde bekliyoruz ,Kirmirde çok eğlendik devamı ne zaman .ufukozkan' Alıntı:Birdahaki geziyi sabirsizlikla bekliyorum Kesin cok eglenicez![]()
![]()
![]()
yazargezeryolçizer' Alıntı:;D ;D ;DBizde bekliyoruz ,Kirmirde çok eğlendik devamı ne zaman .
;D ;D ;D
Sevtap bu arkadaş olayı aşmış.SDC' Alıntı:Kerim böyle yaparsın belki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13199.msg91262#msg91262
Mete hocam duymasınyazargezeryolçizer' Alıntı:Yunus ,yavuz teşekkürler ,
yunus bager' Alıntı:MKE ihalalerinden parakende satılan tenteli defenderlere bi bak derim belki işe yarayan birtane bulursun yada ihaleye gir 5000 den kapı açılıyor
Offroada birkaç ay gitsin attığın strese değer ;D ;Dfigo' Alıntı:3 ihalede elenip satılmayanları 3000 yada 4000 e alma şansı var.
İhale yapanlarla bire bir görüştüm ne derece işe yarar arabalar orası da tartışılır.
figo' Alıntı:3 ihalede elenip satılmayanları 3000 yada 4000 e alma şansı var.
İhale yapanlarla bire bir görüştüm ne derece işe yarar arabalar orası da tartışılır.
Malesef :-[yazargezeryolçizer' Alıntı:90 kasada çıkıyormu bu ihalelerde