KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yok ama sataşma var bilgide alamıycaksak artı o sobanın üç değişik adı var onlarıda bilirim ... alpaslan bize bilgide vermiyorlar birde kızıcaklar bak ...demedi deme ;D ;D
hah tam oldu ekip, Onuruda aldıkmı tamamdır, malum Umut adam satmakta meşhur, Toyotayı garantileyelim, Çamurda buluşmanın bence mahsuru yok ama Nejatta araç olmaz muhtemelen.
hah tam oldu ekip, Onuruda aldıkmı tamamdır, malum Umut adam satmakta meşhur, Toyotayı garantileyelim, Çamurda buluşmanın bence mahsuru yok ama Nejatta araç olmaz muhtemelen.
yok ama sataşma var bilgide alamıycaksak artı o sobanın üç değişik adı var onlarıda bilirim ... alpaslan bize bilgide vermiyorlar birde kızıcaklar bak ...demedi deme ;D ;D
Abi bilgiyi bırak konuyla ilgili cevap verseler yeter. Ama oda yok. Ben daha hiç arazide kalmadım. StandartZJ ile. Ama misafiri sevmiyorlar galiba. Siz gidin ben gelirim peşinizden diyorum. Kabul etmiyorlar.
6 aydır ben umuttan o hikayeyi dinliyorum, geçen hafta sonu cumartesi bizi asker etti, pazar a attı pazar akşam üzeri 5 dakika uğradı, bizde adamı off-road yapıcaz diye bekliyorduk, fırıncı arabasıyla gelmiş ;D ;D
6 aydır ben umuttan o hikayeyi dinliyorum, geçen hafta sonu cumartesi bizi asker etti, pazar a attı pazar akşam üzeri 5 dakika uğradı, bizde adamı off-road yapıcaz diye bekliyorduk, fırıncı arabasıyla gelmiş ;D ;D
hahahah fırıncı arabası yaaa ;D
geçen hafta ben istanbuldayken dedi ki bana pazar çok güzel buluşma var kaçırdın. tüh be falan dedim, aradım bugün ne yapıyorsunuz falan diye adam turistik seyahatte çıktı ;D ;D