7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,303
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
ben tv seyrediyorum

Kizdigim bir sey oldu sizlerede aktarayim

Kenan sofuoglu Milli motosiklet yariscimiz Supersportda yine birinci geldi Turk bayragini pistte dolastirdi Ama herzamanki gibi podyum bolumu gosterilmedi

Daha oncede tel ettim Hep ayni seyi yapiyorlar Italyan Alman marslarini ezberledik Bizimki olunca yayini kesiyorlar

Neymis efendim baska yayina geciyolarmis Baskasi olunca gecilmiyo seyrettiriyorlar Bizimki olunca kesinlikle yayinlanmiyor

Eurosport yayinlari fransadan geldigi icin gerisini siz dusunun artik

Ufuk son zamanlarda Tv seyretmek zaten sinir harbi yapmak demek inan ben artık magazin programlarından başka bir şey seyretmiyorum onu da dinlenmek istediğinde yapıyorum. :mad: :mad: :mad:

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
ben tv seyrediyorum

Kizdigim bir sey oldu sizlerede aktarayim

Kenan sofuoglu Milli motosiklet yariscimiz Supersportda yine birinci geldi Turk bayragini pistte dolastirdi Ama herzamanki gibi podyum bolumu gosterilmedi

Daha oncede tel ettim Hep ayni seyi yapiyorlar Italyan Alman marslarini ezberledik Bizimki olunca yayini kesiyorlar

Neymis efendim baska yayina geciyolarmis Baskasi olunca gecilmiyo seyrettiriyorlar Bizimki olunca kesinlikle yayinlanmiyor

Eurosport yayinlari fransadan geldigi icin gerisini siz dusunun artik

Abi adamların bize bakış açısı bu zaten. Türkler olmasın, Türkler gitsin diyorlar açık açık.. Teğetçi hükümetimiz de arap şeyhlerine, mollalarına lokum tutsun Çankaya'da..

fastjunkie' Alıntı:
Abi adamların bize bakış açısı bu zaten. Türkler olmasın, Türkler gitsin diyorlar açık açık..
Onur bu işi bu duruma yine bizler getirdik,
1970 lere kadar,Türklerin itibarı Avrupada çok yüksekken,
bu yıllardan sonra hızla geriye gitti.

Cocuk Supersport dunya sampiyonu oldu butun sezon hic marsimizi dinleyemedim Kacinci senesi simdide kafalarina cakiyo

Fransiz dostlarimizdan gelen yayin marsimiza gelince kesiliyo Ne kadar anlamli degilmi

Turk dedinmi zaten tuyleri diken diken oluyoda neyse isde

cok sinirlendim yine :smiley:

Ofroytda yapamadik zateeeee :D :D :D

Bu konuda o kadar çok şey varki söylenecek... Ama ne bu sayfaların formatına uyuyor nede hacmi yeter.
Sadece haklısın Ufuk diyerek bu konuda susma hakkımı kullanıyorum :mad:

acemi80' Alıntı:
Bu konuda o kadar çok şey varki söylenecek... Ama ne bu sayfaların formatına uyuyor nede hacmi yeter.
Sadece haklısın Ufuk diyerek bu konuda susma hakkımı kullanıyorum :mad:

Hocam kısmet olursa bir kamp etkinliğinde ateş başında sucuk pişirirken konuşuruz :smiley: :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
bende işi elemana devrettim,
ama görüntüye bakılırsa ,çalışmak yerine havhav .com'a girmiş yine. ;D

27092009479.jpg

Kerim abi parkeler..... ??? ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hocam kısmet olursa bir kamp etkinliğinde ateş başında sucuk pişirirken konuşuruz :smiley: :smiley:

Ufff ateş başı sohbetleri ne tatlı olur. Helede suçuk pişiyor ve ateşin bir tarafında da çay demleniyorsa (diğer içecekleri saymıyorum ;))

Ufuk sinirim çocuklara yansıdı. Büyük oğlum ekmek almaya gitmişti mahalle bakkalına, kalmamış diyerek geldi.

Binin motorsiklete bulmadan gelmeyin dedim geri gönderdim ;D ;D ;D

Kaskları takıp ikisi birden yollara düştü bakalım ne zaman gelecekler :D

acemi80' Alıntı:
Ufuk sinirim çocuklara yansıdı. Büyük oğlum ekmek almaya gitmişti mahalle bakkalına, kalmamış diyerek geldi.

Kaskları takıp ikisi birden yollara düştü bakalım ne zaman gelecekler :D
Hala gelmedilermi ;D ;D

acemi80' Alıntı:

Gencler oyle abi maalesef Benim buyuk oglanda bir sey soylersin orda yok der gelir Illaki orda yoksa yan tarafa bak diyceksin

Bana cok garip geliyor anlayamiyorum Verilen bir isi bitiripde gelme gibi bi anlayis yok

Yada bende bi gariplik var :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR