7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,347
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Bana cok garip geliyor anlayamiyorum Verilen bir isi bitiripde gelme gibi bi anlayis yok

Yada bende bi gariplik var :smiley: :smiley: :smiley:

Hayır bizde gariplik yok yeni nesil sanki bir başka alemde yaşıyor. Mesleğim gereği yıllarca aralarında oldum ama çözemedim

Etiketler

Ben geldiiim :smiley:

Ama kafam kazan gibi oldu, bir düzine çocuğun ev ödevlerini yapmış gibiyim. Şu ana o dediğiniz ateşin başında olmayı ne çok isterdim :-\

Yayla evinizde pek güzelmiş Hocam :smiley:

Nejat hayırdır, ne oldu ???

Birkaç hafta öncede Kenanın açıkara birinci olduğu yarışta bekledim bayrak töreni ve basın açıklamasını ama yarış biter bitmez yayın kesildi sürekli takip etmediğimden bu seferlik böyle oldu diye düşünmüştüm demekki her zaman böyle oluyormuş :(

yunus bager' Alıntı:
Birkaç hafta öncede Kenanın açıkara birinci olduğu yarışta bekledim bayrak töreni ve basın açıklamasını ama yarış biter bitmez yayın kesildi sürekli takip etmediğimden bu seferlik böyle oldu diye düşünmüştüm demekki her zaman böyle oluyormuş :(
aynen oyle Hazmedemiyorlar isde :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Niye abi okadar abinin yanında bana konuşmak düşmez :smiley:

Abilerinde küçüklerinden öğreneceği çok şey var üstelik bu ateşbaşı sohbeti herkesin bir söyleyeceği olacaktır.

ufukozkan' Alıntı:
Gencler oyle abi maalesef Benim buyuk oglanda bir sey soylersin orda yok der gelir Illaki orda yoksa yan tarafa bak diyceksin
Bana cok garip geliyor anlayamiyorum Verilen bir isi bitiripde gelme gibi bi anlayis yok
Yada bende bi gariplik var :smiley: :smiley: :smiley:

Sen de bir gariplik yok Ufukcum, bunların iş hayatındaki versiyonu da böyle ne yazık ki...

İşe aldığımız gençlerin civa gibi olacağını zannediyoruz ama bir bakıyoruz ki işi öğretelim derken onlar bizi çalıştırıyor.

Bir de hepsinin mantığı aynı torna tezgahından çıkmış gibi...

Beni en çok sinir eden de iş görüşmelerinde daha ne iş yapacağını sormadan "cumartesi çalışılıyor mu", "servis var mı", "kaça kadar çalışılyor" soruları. Ha bir de şu var: "o benim işim değil ki" :mad:

İyice yorulmuşum sanırım, ben bu mesajı yazana kadar 6 mesaj yazılmış ;D

SDC' Alıntı:
Sen de bir gariplik yok Ufukcum, bunların iş hayatındaki versiyonu da böyle ne yazık ki...

İşe aldığımız gençlerin civa gibi olacağını zannediyoruz ama bir bakıyoruz ki işi öğretelim derken onlar bizi çalıştırıyor.

Bir de hepsinin mantığı aynı torna tezgahından çıkmış gibi...

Beni en çok sinir eden de iş görüşmelerinde daha ne iş yapacağını sormadan "cumartesi çalışılıyor mu", "servis var mı", "kaça kadar çalışılyor" soruları. Ha bir de şu var: "o benim işim değil ki" :mad:

İyice yorulmuşum sanırım, ben bu mesajı yazana kadar 6 mesaj yazılmış ;D

:D :D :D

Cok guzel yazdin vallahi

SDC' Alıntı:
Çok güzel olur, olur inşallah :smiley:

Biraz reklam

Bu çalışma temposunun içerisinden ayrılıp burada 5-10 gün geçirmek istemezmi arkadaşlar

ev2.jpg

ev.jpg

SDC' Alıntı:
Kim istemez ;D

Burası kışın da çok güzeldir eminim. Tam Elizabeth'lik yer işte :smiley:

2.Fotoğrafta karşıda görülen yoldan buraya geliniyor Evet her taraf off-road için uygun. Elizabeth burada ruhuna kavuşur. Şehir hayatından kurtulmanın sevinci yüzüne yansır eminim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR