7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,347

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Niye kırıyor peki ? Çarpıyo falan mı yoksa işgüzarlık mı ;D

Bazan meyvalarını yemek için bazan da meyvasız ağacı bile kırıyor. Hele yavru zamanı özellikle kırıp yere atıyor yavruları yesin diye

yunus bager' Alıntı:
Herkeze iyi geceler bu akşam erken kaçayım sabah zaruri offroad var geç kalmayayım

İyi geceler Yunus fotoğraflarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Offf,Offf Mete hocam ,Cennet valla bizde burda beton syrediyoruz

Saol Kerim gardaş yukarıda yazdıklarım senin içinde geçerli tabiki. Ne zaman şehirden kaçmak isterseniz burada böyle bir eviniz var. Beklerim

fastjunkie' Alıntı:
Mete abi biz herzaman hazırız da, kelebekler... ;D ;D ;D

Ailecek gelebillirler tatillerini burada geçirebilirler o zaman problem olmaz.
Benim buranın en büyük dezavantajı oralardan uzak olması. Ama uzun gezi ve tatil için düşünülebilir.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Abi senin series te,hiç fena durmuyor.

Teşekkür ederim alalı çok olmadı ama beni hiç mahçup etmedi. Birde bu kış deneyeyim bakalım umarım kışında iyi bir performans gösterir.

http://s711.photobucket.com/albums/ww114/metegrl/?action=view&current=sugeii.flv

acemi80' Alıntı:
Teşekkür ederim alalı çok olmadı ama beni hiç mahçup etmedi. Birde bu kış deneyeyim bakalım umarım kışında iyi bir performans gösterir.

http://s711.photobucket.com/albums/ww114/metegrl/?action=view&current=sugeii.flv
Hocam eminim iyi performans gösterir,
Sonuç olarak o kadar kafa patlatsakta,sayfalarca yazı yazsakta,hepsi 4*4,
Sağlam bir takım lastik yola devam,
Olmadı 4 adet zincir ;D

Zaten bu aleti almamın yegane sebebi kışın yayla evine ulaşabilmek. Kar yağmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Kışın yaylaya giderken belli bir mesafeye kadar araçla gidip ordan öteye yürüyorduk bu defa eve kadar ulaşmayı ümit ediyorum.

fastjunkie' Alıntı:
Ön camın iki ayrı cam olması ne güzel duruyormuş, hummer 1 gibi :smiley:

Defender modeline kadar böyle. Tavan çıkabiliyor ve cam öne yatıyor. Safari havasına bürünüyor. :D

İyi geceler Onur

Yavuz Abin geldi gidişine üzülecek ama :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR