7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,386
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete hocam Samurai de vitarada uzun yıllar kullandım,bakmayın onun boyunun capona benzediğine,
iş sıkıya gelirse çekirge gibi zıplamaya başlar ;D

Günaydın
Sadece fiziki görüntüsünü kıyasladım. Yavuz da bu küçük araçların performansının iyiliğinden bahsetmiş zaten

Etiketler

Günaydın herkese,
Yavuz abi geçmiş olsun, gerçekten resimlerden anlaşılıyor maceranın & arazinin vehameti...
LR için geçilmesi girilmesi gerçekten tehlikeli bir araziymiş, Allah korumuş.. ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete hocam ,telefon trafiği vardı ama yavuz la değildi,konuyu şimdi okudum,
hakikaten kabus,arazide çaresiz kalmak en kötüsü,ama bir telefonla kazma kürek ekibinin geleceğini bilmek de güzel ;D
yavuz geçmiş olsun,ama sen bi şekilde deveye hendek atlatırsın,bu seferde böyle olmuş, ;D
Herhangi bir hasarın çıkmaması sevindirici,
Dediğim gibi capon mafyası her zaman kazma kürek hazır,
Bir de dağ gibi Amerikan kası mevcut ;D
Ha bide son teknoloji fotoğraf makinalarıda var ;D Mete hocam Samurai de vitarada uzun yıllar kullandım,bakmayın onun boyunun capona benzediğine,
iş sıkıya gelirse çekirge gibi zıplamaya başlar ;D

Kerim , o zor durumda ölsem sizin mafyaya haber vermem ;D ;D ;D ;D şaka tabi , ama Ufuk abiye hafiften haber verdim çünkü beni çıkartabilecek başka araç aklıma gelmedi, Senin araç gelse bizi bulması imkansız ötesi, hadi buldu diyelim aşağı inse depo 20 litreye inerdi heralde ;D ;D

Suzuki gerçekten çok güzeldi, bunun büyük motorlusunu ve önde sabit akslısını hazırlamak lazım, her yarışta en az bir ön aks kırıyormuş, güçlü motorla düşünemiyorum, ama hafifliği müthiş, abartma falan yok ön tampondan kaldırdığımda neredeyse lastikleri yerden kesecek kadar kaldırabiliyorum, arkası ise zaten tüy gibi iki kişi kaldırıp kenara koyabilir. ;D ;D

onlrda o hafifiliğe güvenip tek araçla çıkmışlar ama burun üstü çakılınca çıkaramamışlar. ;D ;D

mayıs ayında bu araçla ufak bir parkur tamamlamıştım çok zevkliydi. ;D

100_4408.jpg

100_4409.jpg

SDC' Alıntı:
Yavuz geçmiş olsun :smiley:

32 kısım tekmili birden süper macera ;D ;D

Sağolasın Sevtap, Avartar değişmiş ??? bukadar yorma kedini nekadar çalışırsan çalış iş bitmez. ;D

fastjunkie' Alıntı:
Günaydın herkese,
Yavuz abi geçmiş olsun, gerçekten resimlerden anlaşılıyor maceranın & arazinin vehameti...
LR için geçilmesi girilmesi gerçekten tehlikeli bir araziymiş, Allah korumuş.. ;D ;D ;D

Sağolasın Onur , Seni çağırayım diye düşündüm bir ara, senin kasaya yükler çıkarırdık bizim kocaoğlanı ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sağolasın Sevtap, Avartar değişmiş ??? bukadar yorma kedini nekadar çalışırsan çalış iş bitmez. ;D

Ahahaha avatar bu firmaya ilk girdiğim bunalımlı günlerden kalma...

Bu günlerdeki ruh halime çok uygundu o yüzden koydum :(

Sponsorlu ;D yaşamı reddettiğime göre çalışmak zorundayım :smiley:

Önümüzdeki günlerde çok gezi programı var, Laz Patron izin vermez sonra ;D

SDC' Alıntı:
Ahahaha avatar bu firmaya ilk girdiğim bunalımlı günlerden kalma...

Bu günlerdeki deki ruh halime çok uygundu o yüzden koydum :(

Sponsorlu ;D yaşamı reddettiğime göre çalışmak zorundayım :smiley:

O senmisin ??? ;D ;D ;D

Yolda görsem tanımam valla ;D ;D

SDC' Alıntı:

Sevtap, geziye gidebilmek için bonus biriktirenlerin piskolojisi ile yazmışsın ;D

discovery-V8' Alıntı:
O senmisin ??? ;D ;D ;D
Yolda görsem tanımam valla ;D ;D

Yok Mualla :mad:

Tamam kabul daha genç ve daha zayıf halim ama takdir edersin ki bu kadar işin arasında fotoğraf çekip ekleyemezdim ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Sevtap, geziye gidebilmek için bonus biriktirenlerin piskolojisi ile yazmışsın ;D

Aşkolsun Mete Hocam aynı şey mi ;D ;D

İyi ama zor bir işim var. Hem işin hakkını hem gezmenin hakkını verebilmek için programlı olmak zorundayım.

Yani benimki tamamen duygusal ;D ;D

SDC' Alıntı:
Yok Mualla :mad:

Tamam kabul daha genç ve daha zayıf halim ama takdir edersin ki bu kadar işin arasında fotoğraf çekip ekleyemezdim ;D ;D

Hangi mualla ;D ;D ;D Hemen kızma yahu gerçekten tanıyamadım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR