7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,421
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Sevtap sen bilirsin pilavi tekrar isitirken kurumasin diye ne yapmaliyiz ?

"ben ne anlarım pilavdan" diyeceğimi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Sölemesi ayıp güzel yemek pişiririm (tek sevdiğim ev işi :D ) ve güzel yemek pişirmenin marifet olduğunu düşünmüyorum :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Ahahahahha ;D ;D ;D

Valla-billa ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Abi biraz sıvı yağ, biraz da su koyacaktın ;D

Yağ mı ??? yeniden mi pişiriyorsun ::smiley:

Su koyarsan da lapa gibi olur, tadı kaçar ;)

Çok kısık ateşte ısıtıp, sık sık karıştıracaksın :smiley:

Eğer titiz davranılacak bir durum varsa tencereyi su dolu bir kaba oturtup alttaki suyun buharıyla ısıtabilirsin. Bu zahmetli gibi görünse de en iyi yoldur, pilav yeni gibi olur diycem ama sen pilavı halletmişsin ;D ;D

Etiketler

SDC' Alıntı:
Yağ mı ??? yeniden mi pişiriyorsun ::smiley:

Su koyarsan da lapa gibi olur, tadı kaçar ;)

Çok kısık ateşte ısıtıp, sık sık karıştıracaksın :smiley:

Eğer titiz davranılacak bir durum varsa tencereyi su dolu bir kaba oturtup alttaki suyun buharıyla ısıtabilirsin. Bu zahmetli gibi görünse de en iyi yoldur, pilav yeni gibi olur diycem ama sen pilavı halletmişsin ;D ;D

Onur bu açıklamalardan sonra paçayı kurtardın, bu işten anlamadığın ortaya çıktı ;D

Yahu zeytinyağı koyunca da oluyor 1 2 damla.. Su koyunca tadı kaçmasın diye işte ;D ;D
Neyse yemek tartışması oyununa gelmeyeceğim bu LR cilere güven olmaz, hepsi bir komplo olabilir ;D
εїз εїз

Yok yok Onur höt dedi mi iş bitiyor, di mi Onur ;D ;D ;D

Zaten bu gördüklerinden sonra da hala kelebek olabiliyorsa yapacak hiçbirşey yok yani genetik :D :D

Onurcum ne güzel kelebekler yapmışsın öle 8)

SDC' Alıntı:
Yok yok Onur höt dedi mi iş bitiyor, di mi Onur ;D ;D ;D

Zaten bu gördüklerinden sonra da hala kelebek olabiliyorsa yapacak hiçbirşey yok yani genetik :D :D

Onurcum ne güzel kelebekler yapmışsın öle 8)

Yukarda belli oldu, benim kelebeklikle alakam olmadığı ;D
Ufuk abiyle Yavuz abiye hediye aldım kelebekleri ;D

SDC' Alıntı:
Araçta reklamı olan "Giz Kumlama" bu :

"...şasiyi kumlatma (güzeeelce), görünmeyen çürükler ortaya çıkınca bu çürükleri argon ile benzer kalnlıkta saç ile tamir etme sonra tekrar kumlatıp galvaniz veya elektrostatik ile boyama..." işlerini yaptırdığın yer mi ;D ;D

Mayıstan beri zavallı defender habire kumlatıyor musun :D :D :D

Sevtap Tek kelimeyle Müthişsin ;D Ben böyle hafıza görmedim, Eminim bunu senden başka hatırlayan yoktur, birtek Ufuk abi hatırlar oda adını bilmez firmanın, Sahibiyle tanıştırmıştım , onu hatırlar.

yok allah korusun kumlama işi bitti artık. sona doğru yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz. ;D

SDC' Alıntı:
Neyse onlara bir şarkı armağan edeyim de...

Nev şarkılarını severdim ama bu şarkıyı sanki benim için yapmışşş :D :D

http://www.dailymotion.com/video/x7xq2f_nev-kelebek-wwwlisemnet_music

Şarkı pek güzelmiş ;D ;D kelebeeeeek kelebeeğeeeeek ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Kurtkaya

dedi ve kayboldu. Hasta olmasın? Bilgisi olan varmı?

Merhaba Mete hocam. Dün biraz kırgın ve ateşli olmama rağmen geziyi kaçırmak istemedim. Tabii o halde gezmenin bedelini de akşam tekrar ateş ve bolca ağrı ile ödedim. Şimdi daha iyiyim.

Dünkü gezinin kısaca özeti:

Bu sabah 09:30 da Bahçeköy'de 4 Defender, 2 Polaris, 1 Vitara ve 1 Niva buluştuk.
Camel parkuru maalesef otobana dönüştürülmüş Nisan ayındaki derin kanallar, bol çamur ve bol vinçleme ile geçtiğimiz parkur tam 2 çeker çok şekerler için uygun hale getirilmiş.

Daha sonra rotayı Lopez'e çevirdik. O vakte kadar çamur ve su bulamayan ATV'ler için güzel bir yer parkur oldu, hatta V8 ler için bile.

Daha sonra yağmurlardan hemen sonra oluşan sulak yere gittik, su seviyesi biraz azalmıştı ve burada da biraz debelendik.

Sonrası mangal, bir Combo bir Broadway kurtarma biraz tepede oynama ve eve dönüş .

nkurtkaya' Alıntı:
Merhaba Mete hocam. Dün biraz kırgın ve ateşli olmama rağmen geziyi kaçırmak istemedim. Tabii o halde gezmenin bedelini de akşam tekrar ateş ve bolca ağrı ile ödedim. Şimdi daha iyiyim.

Geçmiş olsun, ilk fırsatta fotoğraflardan yükleyerek bizede o lezzeti taddırırsın Artık.
Yavuz'u dinledik heyecanlandık ama fotoğrafsız olması büyük eksiklik olmuştu.

Geçmiş olsun Nejat :-\

Hasta ama mutlusundur şimdi :smiley:

Ben iyiyim ama mutsuzum, bu gece de çalışacağım :(

SDC' Alıntı:
Geçmiş olsun Nejat :-\

Hasta ama mutlusundur şimdi :smiley:

E hadi, bitir artık 2008'i de bu haftasonu bari Elizabeth'i üzme ;)

acemi80' Alıntı:
Geçmiş olsun, ilk fırsatta fotoğraflardan yükleyerek bizede o lezzeti taddırırsın Artık.
Yavuz'u dinledik heyecanlandık ama fotoğrafsız olması büyük eksiklik olmuştu.

Yükleyeceğim hocam bir kaç resim. Bir de video var ama bakalım becerebilecek miyim. Daha önce hiç video edit edip yüklemediydim. Deneyeceğim.

SDC' Alıntı:

Bu kadar çok bir tek ben çalışıyorum zannediyordum :smiley: ne bu böyle gecesi yok gündüzü yok haftasonu yok :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
E hadi, bitir artık 2008'i de bu haftasonu bari Elizabeth'i üzme ;)

Ben de bunun için çalışıyorum zaten ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bu kadar çok bir tek ben çalışıyorum zannediyordum :smiley: ne bu böyle gecesi yok gündüzü yok haftasonu yok :smiley:

Hocam çaktırma, bu kez ben suçluyum :-\

Bu işi 2009 şubat gibi teslim etmiş olmalıydım. Sevimsiz bir iş olduğu için salladım durdum ama buraya kadarmış ;D ;D

SDC' Alıntı:
Bu işi 2009 şubat gibi teslim etmiş olmalıydım. Sevimsiz bir iş olduğu için salladım durdum ama buraya kadarmış ;D ;D
Bu tempo daha ne kadar sürecek. İnşallah kısa sürer
Bizde Elizabeth'in arazideki çamurlu halini merak ediyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

SON KONULAR

Geri